Модните тенденции, които са навсякъде тази зима

Ето кои са те
19 яну 2024 19:39, Ивета Иванова
1
Модните тенденции, които са навсякъде тази зима
Снимка: iStock/Maksym Belchenko

 Зимата е в разгара си и видяхме, че през студения сезон на модния подиум се появиха доста нови тенденции, но се запазиха и такива от лятото и есента на 2023 г. Какво задължително трябва да имате в гардероба си, за да сте в крак с тенденциите и да правите впечатление до края на зимата? Вижте тук отговорите на американския "Cosmopolitan".

Спортни дрехи
 
Чудесна новина за дамите! Няма нужда да се кипрят с неудобни рокли и поли, впити панталони и дънки, разголени секси блузки, а може да се отпуснат! Помислете какво обличате, когато искате да релаксирате на дивана вкъщи или излизате само до магазина, на разходка в планината или да тичате в близкия парк. Точно така - сега може спокойно да носите клинове, анцузи, суичери с качулка, широки спортни блузи. Най-хубавото е, че дизайнерите ги съчетават с палта, блейзъри и ботуши на висок ток. Но най-важното е да ви е комфортно. С такъв стил правите впечатление и ви е удобно. 

Кафяви дрехи
 
Розовото и цикламеното владееха по-голямата част от 2023 г., към края на годината пък червените тоалети се превърнаха в истински хит. Сега зимата бива превзета от нещо друго - дрехи в кафяво. Най-актуално е нито прекалено светлото, нито прекалено тъмното. Шоколадовото кафяво е хит сега и може да се сдобиете с всякакви дрехи в този тон - традиционните палта в кафяво, пуловери, панталони, жилетки, кожени шлифери, ризи, рокли, поли. Кафявото е цветът на сезона.

Парти поли
 
Зимата е сезон на партита, банкети, тържества. Да, коледните празници отминаха, но има още имени дни, Свети Валентин, 8-и март и др. празници. А и през студените вечери хората често ходят по барове, клубове и ресторанти, за да водят социален живот и да се веселят. На тези места ще направите истинско впечатление, ако сте с къси или мини поли, които са украсени с весели елементи - пайети, бродерии, панделки, ресни. Колкото по-лъскави и бляскави, толкова по-добре. С тях наистина сте в тон с парти настроението и изглеждате модерни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Опръсканко от тротинетката с кал до кръста и нашляпканко отзад до дъното на впитата жинса с обущета на бос крак да се види веган глезенчето.