Модните тенденции, които превземат 2024 г.

Ето кое е хит
24 яну 2024 13:14, Ивета Иванова
7
Модните тенденции, които превземат 2024 г.
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Новата година дойде и с нови модни тенденции. Вече се вижда как определени стилове и материи превземат модния свят, а и как някои трендове от миналите години се запазват и сега. Кое е абсолютен хит при тоалетите?

Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Панделки
Вече стана ясно, че момичешката и кокетна мода завладява годината. Звездите се показаха с тоалети с нежни и романтични детайли на церемонии по раздаване на награди в началото на годината. По-специално - в момента панделките са голям хит. Задължително трябва да имате в гардероба си блузи, рокли, жилетки или поли с панделка. Може аксесоарът да е минималистичен и нежен, може и панделката да е огромна и да прави впечатление. С такива дрехи сте сладки, истински кокетки и много модерни.

Прозрачни дрехи
Това е тенденция, която се запазва от 2-3 години насам. Прозрачните материи станаха хит още през 2021 г. и сега продължават да са актуални. Модерни са всякакви прозрачни рокли, поли, блузи, ризи, мрежести тениски и рокли, мрежести топове и т.н. С такъв тип тоалети изглеждате наистина сексапилни, привлекателни и отново сте в крак с тенденциите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С една дума - кич!
3
0
 
1
 
! Отговори
вгз преди 3 месеца
Спешно трябва да се приложи лечение с пенисцилин.
2
1
 
1
 
! Отговори
Към абитуриентките: преди 3 месеца
Сложи си украшенията по ръцете и шията, розетките - в косата, а под прозрачната рокля вместо прашки сложи една панделка отпред и една отзад, прикрепи ги някак с ластици или с тиксо. После отиди на интервю за работа, но първо прецени дали в комисията има батковци. Назначението ти е в кърпа вързано.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам какъв е най новия хит ама като ги гледам учениците в България по гуменки и анцуг да им се вижда глезена при -5 градуса ми се вижда странна тая мода ама те си знаят.