Тенденции в цвета на косите за 2024 г.

Ето кое е хит
26 яну 2024 17:22, Ивета Иванова
1
Тенденции в цвета на косите за 2024 г.
Снимка: iStock/heckmannoleg

2024 година дойде, а с нея на модния подиум вече се появиха нови тенденции в света на модата и красотата. По-рано през месеца разкрихме какви ще са тенденциите при прическите за новата година, а сега е време да разберете кои цветове на косата ще бъдат много модерни. Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

Балеаж карамел-шоколад
 
Балеажът стана много актуален през 2019 г. и тази техника на боядисване остава модерна и през новата година. Тя представлява техника за боядисване, чрез която се постига деликатно изсветляване на косата. Оформят се тънки, светли кичури, които са незабележими в корена и по-забележими надолу по краищата на косата. Сега е най-хитово да заложите на коса с карамелени кичури, като основата за косата да е цвят шоколад. Тази прическа стои доста естествено и е подходяща за всеки сезон. Включва тъмно за есента и зимата, и светло за пролетта и лятото.
 
Лате
 
Помните ли как през лятото и есента лате гримът беше истински хит? Говорим за червила, гланцове, сенки за очи, фон-дьо-тен и спирала в светлокафяво или бежово. Сега това се пренася и върху косите. Цветът светлокафяво става много модерен за косите. Ако косата ви е естествено такава, не я променяйте през 2024 г. Някои пък комбинират боя за коса в средно кафяво за основа и кичури в светлокестеняво, което пак е добра идея.
 
Черешова кола
 
Това пак е тенденция, която първо превзе света на козметиката. Много модели и инфлуенсъри позираха с вампирски сенки, съчетаващи черно и тъмночервено, както и с червило в тъмночервено и тъмнокафяв молив за устни. Този тренд бе наречен черешова кола. Сега става актуален и при косите. Ще е много модерно да боядисате косата в цвят, който съчетава тъмнокафяво и червено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
вгз преди 2 месеца
Препоръчах ваксинация с пенисцилин по няколко пъти на ден.