Тенденции в обувките за 2024 г.

Ето кое е хит
31 яну 2024 20:39, Ивета Иванова
5
Тенденции в обувките за 2024 г.
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Новата година е тук и вече показахме какви ще са тенденциите при дрехите, чантите, гримовете, бижутата, прическите и маникюрите. Сега е време да разкрием кои типове обувки ще са хит през 2024 г. Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Балетни пантофки
 
Отлична новина за дамите! През пролетта, лятото, есента спокойно ще може да носите балетните си пантофки. Тези обувки са любим избор на много дами, защото са удобни - стоят елегантно, стилно, но не са прекалено официални. Комбинират се както със спортни дрехи, така и с рокли, поли, костюми за специални случаи. Най-хубавото е, че са равни и не на висок ток - така се чувствате комфортно. Пантофките са абсолютна класика, стоят нежно, сладко и са част от кокетната мода, която превзема 2024 г. Може да залагате на такъв тип обувки във всякакви цветове.
 
Обувки с котешки ток
 
Още едно завръщане от миналото! Те стават популярни през 50-те, после са хит и през 90-те. Обувките обикновено са затворени отпред, но са с отворена пета и котешки ток - не прекалено висок, тънък отгоре и разширяващ се надолу. Тези обувки са сравнително елеганти и подходящи за официални събития, офиса и т.н. Обувките с котешки ток стоят много интересно и с тях определено правите впечатление. Вече дори правят боти с котешки ток, така че може да намерите такива за остатъка от зимата.

Мокасини
 
Явно модата при обувките за 2024 г. е вдъхновена от миналото. Мокасините, които бяха популярни през 50-те и 60-те, а после се завърнаха през 90-те и в началото на 21 г., също сега са голям хит. Плюсът е, че ако заложите на класически мокасини, те са много удобни - затворени, с малък и дебел ток, подходящи са за есен, пролет и когато зимата е по-суха и мека. Но вече има различни разновидности на мокасините - някои биват направени с платформа, с котешки ток, някои пък са с грайфери. Често тези обувки са украсени с копчета, верижки, камъчета, бижута.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модаобувкитенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
,:-*:‑X: преди 2 месеца
О, котешки ток о, сладост висша, о, сладостна забрава, когато котка и котарак замяууукат и сплитат в едно душата и плътта....
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До ПетьоМинко 47 год.Ерген, ти ли си?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така като гледам фотографията, това е модата от 1966г.
1
0
 
3
 
! Отговори
Петьо 63г. ерген преди 2 месеца
Вчера мама ми извади обувките от абитуриентския бал,да са ми готови като се запролети. Всяка година си ги обувам няколко пъти. Имам усещането че ще ме надживеят.