Какво издава за вас любимото ви вино?

Февруари е месецът на виното
2 фев 2024 14:41, Ивета Иванова
12
Какво издава за вас любимото ви вино?
Снимка: iStock/JuliaLototskaya

 Виното е сред най-популярните и любими алкохолни напитки. Доказано е, че то може да има благоприятен ефект върху здравословното състояние - действа като антиоксидант и препазва от сърдечни проблеми. През зимните вечери виното е предпочитана напитка и много хора се наслаждават на чаша вино пред телевизора или в ресторанта. А и наближава празника на виното - Трифон Зарезан. Ето и какво издава за характера ви любимото ви вино.

Червено
 
Горди и смели хора. Искат винаги да изглеждат добре, имат прекрасни обноски и са много стилни. Не оставят мнението на хората около тях да им влияе, държат на своето. На моменти са големи инати, но имат принципи и са здраво стъпили на земята. Другите често ги търсят за помощ и съвети. Свикнали са да са под светлината на прожекторите, но мразят скандалите.
 
Бяло
 
Много сладки и мили хора. Те са тези, които остават вечно млади и пазят детето в себе си цял живот. Интересното при тях е, че на моменти могат да са много консервативни и да държат на традициите, а в други моменти са едни от най-големите приключенци - искат да опитват нови неща, да се възползват от всички възможности. Зависи от това в какво настроение са. Елегантни са, но понякога имат нужда от одобрението на околните.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Drug pat pak pisi da govragna na sterakti na jenkati da tebem ybtarikatu
9
0
 
2
 
! Отговори
Дърт Алкохолик преди 2 месеца
Аз обичам, да си сипя малко ракийка във виното. Какво издава за мен това? Че съм ценител на хубавите напитки :)
8
1
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 2 месеца
И ко праиш изобщо?
7
2
 
2
 
! Отговори
Дедовия преди 2 месеца
До Анонимен 5 - Не пиел вкиснато грозде, ха ха! Понеже да пиеш ферментирали картофи е къде-къде по-класно. Водката е напитка за изпaднaли алкоxoлици, които просто искат да се напият бързо и евтино, вместо да се насладят на вкуса и аромата на алкохола и евентуално комбинацията с подходяща храна и компания. Вероятно си беден, живееш в панелка, руснак си или гласуваш за про-руски партии, плeбeй с максимум средно образование. Ето ти отговор на това, какво издава любимия ти алкохол за теб.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 4 Хайде, още ли си тука?
5
0
 
8
 
! Отговори
Дедовия преди 2 месеца
Що за плитка статия... Има 1000 вида червени вина и още по 500 бели, розета и пенливи. Да не говорим, че през зимата се пият едни вина, през лятото други. Като видях, помислих, че сте разделили статията най-малкото по сортове грозде - Мерло, Каберне, Примитиво, Темпранийо, Шардоне, Траминер и т.н. Или поне по произход и географски признак - Пулия или Тоскана в Италия, Бордо Франция, Испански, Португалски вина, Калифорния, Южна Африка... Явно разбирате от вино колкото аз разбирам от неврохирургия
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мен любимото ми вино е водка. Какво издава това за мен? Ай бегай, ще пия вкиснато грозде...
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Da go ragna na pusatelkata vav ystata a ako e pisatel na nakanu na jenka u ili ako ina sterka zasto ne
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Artisti
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
алкохол и кафе не пия, цигари не пуша, че и по жени не ходя :)))