Хитове в маникюра за Свети Валентин

Вижте на какво да заложите за празника
Обновена: 7 фев 2024 14:28 | 7 фев 2024 14:21, Ивета Иванова
2
Хитове в маникюра за Свети Валентин
Снимка: iStock/marigo20

 Празникът на влюбените Свети Валентин наближава. Сигурно вече много от вас са в романтично, любовно и празнично настроение. А как да блеснете на този ден и да впечатлите с ноктите си? Ето хитовете при маникюрите, според британския "Cosmopolitan".

Разтапящи се сърца
 
Ясно е, че сърцата са основен елемент от визията за Свети Валентин. Но ако искате да изпробвате нещо по-различно и нестандартно от обикновено червено или розово сърчице, тази идея е за вас. Може да използвате розово за основа и да нарисувате червено сърце, което обаче сякаш се разлива и губи формата си в долната част. Все едно се разтапя от любов. Може и обратното - фонът да е червен, а сърчицето - розово.

Степени на червеното
 
Червеното и розовото са цветовете на празника. Ако искате маникюр, който не е прекалено сладникав и нежен, тази идея е за вас. Направете преминаване от тъмночервено към светлочервено. Започнете от палеца с тъмночервено, което е почти като черно. Показалецът да е винено червено, после средно червено, след това светлочервено и после бледорозово на малкия пръст.
 
Панделки
 
Друга страхотна идея. Знаете, че кокетната мода (панделки, цветя, розетки, воали, набрани материи и т.н.) вече превзе 2024 г. Това важи и за маникюрите. Избягайте от сърчицата, но заложете на друг нежен, романтичен и сладък детайл - панделките. Може за основа да използвате бяло или безцветно и после да нарисувате красива червена панделка. Така вие ще сте като подарък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Стар ерген преди 2 месеца
Аз имам само на кутрето , чопля си брънзалите с него
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мисля по повод празника да взема и накрая да си изрежа ноктите.