Стилът "Богата съпруга" - абсолютен хит

Ето какво да носите
Обновена: 9 фев 2024 19:08 | 9 фев 2024 18:56, Ивета Иванова
11
Стилът "Богата съпруга" - абсолютен хит
Снимка: iStock/feedough

Нова година, нови тенденции.

Вече видяхме, че кокетната, нежна, романтична мода завладя знаменитостите и модните марки, а сега още един тренд се появява на хоризонта.
 
Спомняте ли си как през отминалата 2023 г. на почит бе т.нар. стил "тих лукс" - семпли, скромни, ненатруфени и неизпъкващи тоалети, минималистични маникюри, едноцветни дрехи без шарки и много елементи, светли цветове - бледорозово, бежово, шампанско, бяло, светлосиньо, светлокафяво и т.н.
 
Сега забравяме за всичко това. На мода ще е точно обратното.
 
Трябва да залагате на смела визия, да избирате екстравагантни, изпъкващи, цветни и забележими тоалети и аксесоари. Такива, с които изглеждате като богата дама, като съпруга на бизнесмен или богат спортист, като бляскава знаменитост.
 
Например, животинските принтове са хит. Актуални ще са палта, клинове и блузи с тигров, леопардов, гепардов или крокодилски принт. Нека палтата са огромни и пухести, за да се забелязват. Дългите черни кожени шлифери също са част от тази мода, всякакви палта от животинска кожа също могат да бъдат носени. Дългите кожени ботуши са задължителни обувки, кожените корсети са на мода.
 
Може да обличате кожени панталони, блузи с пухени елементи, набрани материи, само с един ръкав, лъскави блузи и т.н.
 
Не бива да забравяте и за многото аксесоари. Носете пухести шапки, капели, шалчета за коса, шалове за врата, големи слънчеви очила, чанти с животински принт, пухести чанти. Ако говорим за бижута - нека те също са огромни, забележими, може да съчетавате няколко вида.
 
Не се притеснявайте да слагате големи обеци тип халки, златни чокъри, златни и сребърни колиета, големи и масивни гривни. Носете по няколко гривни на една ръка.
 
Слънчевите очила с огромни стъкла също са на мода.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Залагайте най-вече на някой, който може да ви подарява диаманти. Като сложите няколко гривни с такива камъчета, както и подобни обици и пръстени, наистина ще изглеждате богата съпруга, защото вече сте станали такава. Всичко друго е само тъжна имитация.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това ми напомня на стила на мама Божка и Жоро Бекъма, ама айде
5
1
 
6
 
! Отговори
777мис преди 2 месеца
Демек се връща модата на мутресите от 90те
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо животински принтове, хиляди години избиваме животните за кожи да може сега да се правите на невинни с принтове и това тигровото сигурно Мерилин Монро го е носила, съвременнтие жени ги преценяме във фитнеса с йога *** без грим, принотове минтове аз някакви лели с излишни пачки!
3
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Ако видя жена си с това определено няма да се чувствам като женен за "Богата съпруга". Не знам кой ви налива тия глупости в главите!
2
1
 
1
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
Леопардовкоо
1
0
 
10
 
! Отговори
Alex преди 2 месеца
Стил селска брадва.