Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 26 февруари - 3 март
26 фев 2024 15:08, Ивета Иванова
6
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/DisobeyArt

Овен

Седмицата може да започне с доста неприятни спорове между вас и любимия човек. Намерете начин да изясните причините за недоволството или претенциите му/й. Може да не сте съгласни, да ви изглеждат като глупав каприз, но ако искате да запазите връзката си, запазете спокойствие и „не се хвърляйте в битката“. След сряда той/тя ще осъзнае грешката си, ще се извини и нещата ще си дойдат по местата.

Телец
 
Ще разполагате с уникалната възможност да привлечете вниманието на човек, към когото от доста време изпитвате непреодолимо влечение. Не се колебайте да приемете покана за среща, но и не бързайте да скъсите дистанцията още в първата минута, в която той/тя е навлязъл/а в гравитационното ви поле.
 
Близнаци
 
Отделяйте повече време на половинката си. Наблюдавайте поведението и настроението й. Може би ще забележите, че е разсеян/а, мислите му/й се реят в неизвестна посока. Опитайте се да разберете дали помежду ви не се е „наместил“ трети човек. Съмненията ви може да се окажат основателни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В тази седмица от любовта ми се очаква пушени свински ребра с боб в тенджера под налягане! Направо обожавам. Още като я видя, че накисва боба от предишният ден, получавам спонтанна ерекция.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 3Ей, гнусар, смени репертоара, а пенсионер
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Очаква ви смрад.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ох, лъв даже ги няма на списъка. Това какво значи, да не си помисляме и за любов ли? Хахах то аз съм женена от 15 години, ама се надявах на нещо по-романтично покрай 8ми поне
1
0
 
3
 
! Отговори
любов преди 2 месеца
какво се е случило ще ви разкажа като свърши седмицата.