Цветът на червилото разкрива каква е жената

Има значение какво червило носи тя
8 мар 2024 21:18, Ивета Иванова
4
Цветът на червилото разкрива каква е жената
Снимка: iStock/Oksana Ermak

 Повечето момичета избират какво червило да носят според сезона, цвета и вида на дрехите и обувките, според случая и т.н. Но всяка дама има свое любимо червило, което слага по-често или пък нюанси на един цвят, които предпочита и купува по-често от други. Какво издава цветът на червилото, което редовно използвате за характера ви? Ето отговорите, според "Your Tango".

Червено червило
 
Класиката. Дамите, които избират това традиционно червило са много креативни, дръзки и смели. Те са приключенки по душа и са доста уверени в себе си, което им помага да постигат желаното. Готови са да завземат света и няма да позволят на никого да ги спре или откаже от това. Най-често са екстроверти, обичат да се грижат за фигурата си и прекарват часове във фитнеса.

Розово червило
 
Този по-светъл цвят се асоциира със социалните, общителни и забавни хора. Но не подценявайте момичетата, които носят родово червило! Те са мили и сладки, много лъчезарни. Изключително привлекателни са, но не само външно, има една харизма у тях и хората харесват личността им, обичат да са около тях. Любителките на розово червило са силни и могъщи, често става изпълнителни директори и шефове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
8
 
! Отговори
До Дедо 1 преди 1 месец
Всичко зависи от дозата. Съвсем леко оцветяване на устните в нюанс, близък до естествения, може само да разкраси жената. Прекалено ярко или контрастиращо - ще заприлича на клоун или на жрица от Околовръстното.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
то само червеното е червило. Другите са други: розовото е розовило.
1
9
 
8
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 1 месец
Жената която цени себе си и има хубаво лице и устни се черви само няколко пъти в година!Да не забравяме,че се говори за бизнес за милиарди, най-големите психопати придобиха контролни пакети от акции в тази индустрия и става страшно! Не вярвайте на фейка!Ако сте си грозна без грим, не правете нищо това е достойно, за всеки влак си има пътбици не търсете измама и фалшива промяна!