Венера в Риби - какво чака зодиите?

Периодът е магичен
13 мар 2024 15:03, Ивета Иванова
1
Венера в Риби - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Justin Pumfrey

 Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на водните Риби - чувствителни, емоционални, романтични, състрадателни и мили зодиакални знаци. Това се случи на 11-и март и планетата остава там до 5-и април. Комбинацията е страхотна, усещаме магията във въздуха. Отново ще повярваме в любовта, ще се насладам на вълнуващи, романтични мигове, на приказни моментиq ще станем сантиментални. Някои ще се влюбят от пръв поглед, при други връзката се развива чудесно и става по-стабилна. Сега е време да слушаме сърцето си, да видим красотата в света, да се потопим в магията. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Glamour".


Овен
Сега е времето тези зодии да се научат да обичат себе си. Нека направят грижата за себе си приоритет, да се поглезят, да си починат, да си обърнат повече внимание. Овните може да се отдадат на духовната си страна и да станат по-спокойни.
 
Телец
Ще имат късмет през периода. Телците сега създават вълшебни връзки, такива, които чувстват, че сякаш винаги им е било писано да се случат; че са наистина съдбовни. Комбинират силата си, енергията си, идеите си със специален човек, наистина магичен, и резултатът е невероятен.

Близнаци
Близнаците ще имат успех през следващите седмици. Вниманието ще бъде насочено към тях, тъй като ще постигнат нещо наистина важно и голямо. Те ще използват чара си, за да получат това, което искат. Важното е, че ще са много вдъхновени и истински ще желаят това нещо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За останалите си е**** м**** . Няма да ме прехвърляте по сумати сайтове заради една глупава статия за да си продавате рекламите. Приключих с вас!!!