Модни тенденции за пролетта

Ето какво да носите
15 мар 2024 15:35, Ивета Иванова
2
Модни тенденции за пролетта
Снимка: iStock/OKrasyuk

Пролетта е на прага ни и е време да подменим гардероба. Прибираме дебелите якета, шуби и палта, изваждаме по-тънки палтенца, кожени и дънкови якета, суичери и т.н. Сега е времето да се освободим от старите и ненужни дрехи, да направим почистване на гардероба и да внесем свежест. Кои ще са най-модерните дрехи през сезона? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

Ресни
 
Едно завръщане от 90-те и началото на века. Дрехите с ресни ще са абсолютен хит през по-топлите месеци. Те са вечна класика, с тях изглеждате леко ретро, но и много стилни, женствени, приключенски настроени. Може да носите всичко с ресни - палта и шлифери с ресни, блузи и тениски с ресни, рокли и поли с ресни, кожените якета с ресни също сега са много модерни.

Без панталони, само бельо
 
Това е тенденция за смели дами. Сигурно сте забелязали как в последно време много знаменитости комбинират палта, ризи, пуловери, блузи, якета с много, много къси гащички, които си изглеждат направо като бельо. И понякога носят чорапогащник под тях. Е, това ще е абсолютен хит за пролетта. Снабдете се с наистина къси гащички, комбинирайте ги с цветни или телесни чорапогащници, ако ви е студено. Така изглеждате много сексапилни и в крак с тенденциите.

Анцугови долнища
Ако късите гащички ви се струват нещо прекалено провокативно, това е тенденцията за вас. Анцузите се завръщат и са много актуални за пролетта. Говорим най-вече за анцугови долнища. Не носете толкова често дънки и панталони, залагайте повече на тези спортни и широки долнища. Най-хубавото е, че сега те се комбинират с всичко - сака, палта, ризи, блузи, кожени якета, суичери, жилетки и т.н. С анцугово долнище ще ви е удобно и се чувствате като у дома си навсякъде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Полени преди 1 месец
Камуфлаж, кубинки и чанта тип сървайвъл кит.
1
2
 
3
 
! Отговори
Тренда филов преди 1 месец
Жената трябва да чисто гола и без задръжки.