Тенденции при чантите за пролетта

Вижте кое ще е хит
20 мар 2024 22:52, Ивета Иванова
3
Тенденции при чантите за пролетта
Снимка: iStock/Maryviolet

 Пролетта вече официално настъпи и доброто настроение е във въздуха. С новия сезон на хоризонта се задават и нови тенденции в модния свят. Знаем колко важна част от визията са чантите и какво впечатление правят те. Ето и с какви чанти ще сте наистина модерни през тази пролет, според американското издание на "Cosmopolitan".

Чанти като кошници
 
През пролетта започваме да излизаме повече, да стоим повече в градинки и паркове, да се разхождаме сред природата. Така че - тези чанти са идеални за сезона. Те са в тон с природата, перфектни са за пикници, но и сега са модерни за работа, училище, разходки, кино, кафене, театър и т.н. Снабдете се с чанти, които имитират формата и дръжките на кошница. Или чанти, които са направени от материала, от който се правят кошниците. Така сте като героиня от приказка или стар филм, несъмнено правите впечатление и сте ефектни.

Чанти като възглавници
 
Те са истински хит от около година. През тази пролет стават много актуални. Задължително трябва да имате поне една чанта, която наподобява възглавница, ако искате да сте в крак с тенденциите. Тези чанти са прагоъгълни, стоят леко смачкани в краищата, но пък издути в средата. Те напомнят на формата на любимите ви възглавници вкъщи и не е изненада, че са толкова удобни. Освен това, обикновено са големи и побират всичките ви неща. Но има и мини варианти.

Чанти с колан/катарма
 
Коланите и катармите бяха навсякъде по модните ревюта, представящи тенденции за пролет 2024 - по дрехи, по обеци, разбира се - и по чантите. Така стана ясно, че чантите, които имат по себе си колани, катарми, ленти ще са истински хит през топлите месеци. Може да е малка чанта с коланче за официални събития, чанта с катарма през кръста за разходки в парка или по магазините, както и голяма чанта с колан, която използвате за работа, училище, пътуване. Важно е просто да има този детайл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модачантитенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Цъ! преди 1 месец
Най-предпочитани ще са чантите, пълни с пари. Ако е с такава чанта, дори пенсионираната дама в очите на мераклиите ще изглежда като чаровница под 40-годишна възраст.
1
1
 
4
 
! Отговори
Бaй Kypти преди 1 месец
Maчkaн лak?