Сезонът на Овена е тук, ето какво ни очаква

Прогноза за периода
21 мар 2024 17:45, Ивета Иванова
1
Сезонът на Овена е тук, ето какво ни очаква
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Овена е тук! Той започва на 21-и март и продължава до 20-и април. С него започва и новата астрологична година - Овенът е пръвия знак в зодиака, а с новия сезон посрещаме и пролетта. Това значи, че периодът е идеален за ново начало, промени, внасяне на свежест в живота, скъсване с вредните навици, заемане с целите. Кардиналните знаци Рак, Везни и Козирог са много заети, а огнените Овен, Лъв и Стрелец ще имат доста късмет през периода. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Това е техният сезон и са в свои води. Сега те са най-важните, всичко се върти около тях. Вероятно планират голямо парти за рожден ден, но нека си отделят и време да помислят за бъдещето си. Да помислят какво искат от живота, с кого искат да бъдат, как да постигнат целите си. Нито една мечта сега не е прекалено смела или голяма, стига да започнат да действат, могат да постигнат желанията си и да направят куп позитивни промени в живота си.
 
Телец
 
Те са едни от най-пасивните зодии. Но сезонът на Овена ги прави много по-решителни и директни. Има много неща, които Телците искат да постигнат и направят в живота си, но няма как да има прогрес, ако не се погрижат за недовършената работа. Сега в живота им се завръщат бивши партньори, стара работа, стари неща от миналото. Трябва да решат дали да ги премахнат завинаги от живота си или отново да ги приветстват в него. Изборът е техен, но да се уверят, че ще вземат правилното решение.

Близнаци
 
Общителни и социални зодии са по принцип, сега това важи в пълна сила! Постоянно излизат, ходят на различни места и събития, запознават се с нови хора, срещат нови приятели на всеки ъгъл. Всеки иска да е край Близнаците, натъкват се на приятелите си, където и да отидат. Чудесно време за сработване с познати и колеги, за създаване на нови контакти и връзки, за работа в екип. Не трябва да остават сами през периода, работата с другите им носи много ползи сега. А и си изкарват страхотно, когато са с приятел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коч на чеверме за Великден :)))