Тенденции в цвета на косите за пролетта

Вижте кои са те
3 апр 2024 20:52, Ивета Иванова
6
Тенденции в цвета на косите за пролетта
Снимка: iStock/Katerinjiyuu

Пролетта дойде, а с нея се появиха и много нови тенденции в света на модата и красотата. Знаете, че много дами променят прическата си, когато идва нов сезон. Вече показахме кои са най-модерните прически за пролетта. Но сега е време и да разкрием кои цветове за косата са хит, ако сте решили да се боядисвате. Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Ягодова сода
 
През пролетта започваме да залагаме на по-светли дрехи, аксесоари, обувки, грим, чанти. Това важи и за цвета на косите. Забравете за тъмните и студени тонове. Сигурно минавате от червено вино на розе, така че представете си това и за прическите. Сега истински хит ще е да се боядисате в розово, но не прекалено наситено и тъмно, не цикламено, а цвят ягодова коса - тоест бебешко розово или бледорозово. Така сте в тон с цветята в парковете, с цъфналите черешови и вишневи дървета. С такава коса се отличавате, изглеждате весели, лъчезарни, жизнерадостни и готови за вълненията на пролетта. Меган Фокс е с подобен цвят коса.

Сметаново русо
 
Още едно доказателство, че светлите тонове са по-подходящи за пролетта. Знаем, че кестенявото е хит за есента, тъмночервеното и цвят еспресо за зимата, а през топлите месеци може да експериментирате с русо. Но отново не трябва да е наситено - тъмнорусо, медено русо или златисто. Заложете на наистина светъл нюанс, на цвят, който е по-близък до бялото. Косите в сметаново русо или в платинено русо ще са навсякъде през новия сезон. С тях сте като принцеса от приказките и в тон със слънчевото време. Това е смела тенденция, която е за дами, готови да изпъкнат. Бионсе скоро се показа с такава коса.

Кайсиева коса
 
Ако все пак искате нещо не толкова екстравагантно и леко по-тъмно, това е добра идея за вас. Рижавите коси са популярни още от началото на годината и през пролетта са абсолютен хит. Но идеята отново е същата - цветът да е по-светъл за топлите месеци. Това значи да не залагате на наситено оранжево, което отива към кестеняво или червено. А по-скоро да е светъл нюанс на оранжевото, който стои много нежно, елегантно и интересно. Представете си цвета на кайсиите и търсете такъв нюанс. Това е топъл тон, подходящ за топлите месеци. Помнете, че цветът не трябва да е меден или червеникав, не толкова изпъкващ, а по-заглушен нюанс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Ако щете - вярвайте
Април ще е вълшебен за 4 зодии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
75 преди 3 седмици
Към жените и мъжете заповед от урсул :всички да боядисват коси в жълт и светло син цвят,тату със кръст и нацистки символика,сега модата такава,Заповям със указ и директивата,кой не спазва, санкции .
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А за косата... Отдолу, има ли сведения?
3
0
 
1
 
! Отговори
До №1 преди 3 седмици
Нещо не е наред. Едната е по-голяма от другата.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сезона на дините!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Цомбажа на тая естествен ли е?