Тенденции при цветовете лак за нокти за пролетта

Вижте как да се лакирате
5 апр 2024 22:20, Ивета Иванова
3
Тенденции при цветовете лак за нокти за пролетта
Снимка: iStock/SomeMeans

 Пролетта е тук официално, а с нея идват и нови тенденции в света на красотата. Знаем колко важна част от визията е маникюрът, как той перфектно допълва облеклото или издава какъв повод празнуваме. С какви цветове да се лакирате през пролетните месеци, за да сте в тон със сезона и веселото настроение? Ето тенденциите, според "Pop Sugar".

Ментово зелено
 
Зеленото е един от основните цветове на пролетта - свързва се със съживяването на природата, появяването на зелени листа и трева, със свежестта, новото начало. Но по-скоро говорим за светлозелени тонове за топлите месеци. Ментовото зелено е истински хит за пролетта от няколко години насам и сега продължава да е така. Става дума за наистина светъл нюанс на зеленото, който леко отива към синьо или пък сякаш е смесен с бяло - като млечно зелено. А не за крещящо тревисто зелено. Ментовото или млечно зелено стои уникално върху ноктите, придава свежест на визията, с него изпъквате и сте като русалка или фея от приказките.

Бебешко розово
 
Няма как да минем без розово за пролетта! Това също е цвят, който се свързва с този сезон. Дръвчетата цъфтят и много от тях са именно в светлорозови тонове. Освен това, розовото е весел цвят, свързва се с безгрижието, детството, игрите, смеха. Пролетта е време за ново начало, повече излизания и забавления, носи една невинност, прави ни жизнерадостни. Тогава се носят и повече светли дрехи, така че няма да сбъркате, ако заложите на маникюр в бебешко розово или бонбонено розово. Барби модата все още е хит, така че маникюр в розово е идеален, за да сте в тон с пролетта и слънчевото настроение. С него сте сладки и лъчезарни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Ако щете - вярвайте
Зодиите, обсебени от партньора
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Разбирам, че честите публикации на тема боядисване на нокти, са реклама. Но мисля, че е добре да се разбере, че боядисването на ноктите, както и боядисването на косата, прикрива нвщо. При Ноктите - най-вероятно гъбички. Гъбичките, много е вероятно, да са били преди векове изключително разпространени поради липсата на възможности за добра хигиена. Затова положението "се замазва".
1
0
 
0
 
! Отговори
МИЛЕН ИЛИЕВ МИНКОВ преди 3 седмици
БЪЛГАРИЯ ЖЕЛАЕ МИР И СИГУРНОСТ И ЗАТОВА НЯМА ДА ИМА ВТОРО ДЕТЕ ВЪВ ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ БЪЛГАРИЯ ЖЕЛАЕ ДА СЙ ВЪРНЕ ДЪЛГОВЕТЕ