Тенденции при маникюра за лятото

Ето как да се лакирате
14 юни 2024 22:30, Ивета Иванова
0
Тенденции при маникюра за лятото
Снимка: iStock/Angelika-Angelika

 Лятото почти е тук и е време за нови тенденции в маникюра. Знаем, че той е много важна част от визията на всяка дама. Може да е в тон с дрехите, в тон със сезона или празничен повод, да изразява това какви сте и да показва какво харесвате. Кои ще са най-хитовите маникюри през това лято? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

Металически желирани нокти
 
Знаете, че металическите, лъскави и бляскави дрехи, аксесоари, маникюри, обувки са хит от 2-3 години насам. Това продължава да е така през това лято и се пренася върху маникюрите. Металическите нюанси - сребристо, лъскаво розово, бронзово, златисто ще са много модерни през това лято. Но може да ги комбинирате с нещо друго за по-голям ефект и по-свежа визия за топлия сезон. Например, с цвят лак за нокти, които напомня на желираните бонбони. Тоест цвят, който изглежда прозрачен. Комбинирайте желарано лилаво, желирано синьо, желирано зелено със сребристо, златисто, бронз и определено маникюрът ви ще изпъкне. Може първо да нанесете желиран нюанс, а после - металически.

Пастелни цветове
 
Нищо ново под слънцето! Пастелните цветове стават популярни през всяка пролет, продължават да са хит през лятото, а пред студените месеци отстъпват мястото си на по-тъмните. И сега е така. Нежните, светли, но и изпъкващи пастелни нюанси са много модерни за лятото. Залагайте на деликатни, свежи и сладки нюанси - бебешко розово, ментово зелено, лимоново жълто, бебешко синьо, лавандулово лилаво. Тези цветове стоят прекрасно и свежо през топлите месеци, в тон са със слънчевото и весело настроение, както и със светлите летни дрехи. Цвят шамфастък също е абсолютен хит сега.

Нокти с черешки
 
Друга тенденция, която редовно превзема лятото. Цветята обикновено са за пролетта, а през летния сезон някои плодове могат да красят ноктите. Черешите са сред най-популярните и обичани летни плодове. И е нормално да бъдат хит при маникюрите. Може да използвате бяло, безцветен лак или бледорозово за основа и да нарисувате черешки и клончетата, които ги свързват. По-минималистичните дизайни са по-актуални сега, така че не рисувайте прекалено големи череши. Този маникюр стои много сладко и свежо, прави ви лъчезарни и жизнерадостни. С него винаги се забелязвате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Ако щете - вярвайте
Зодиите, които нямат късмет в любовта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари