12 комедианти "хранят" Устата в "Комедийно печене"

Любо Нейков и Шкумбата са специални гости
28 сеп 2020 11:13, Ния Христова
5
 
Иван Динев - Устата на 10 октомври ще представи малко популярния комедиен стил у нас - "комедийно печене" (comedy roast). Какво представлява този стил, кой и как ще бъде "печен" комедийно?
 
"Звездите отзад" беше моето дебютно стендъп комеди шоу, в което говорех много лоши и смешни неща за колегите си. Естественото продължение беше да събера най-добрите комедианти, за да говорят много лоши и смешни неща за мен", коментира рапърът и шоумен в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Той обясни още, че "комедийното печене" представлява шоу, в което известна личност застава на сцената пред други хора, които започват да осмиват неговите недостатъци чрез иронията и сарказма.
 
"Мишената не знае какво ще кажат другите. Накрая, когато всички свършат с осмиването, той има право да стане и да им отговори", каза още Устата.
 
Певецът сподели, че специални гости на събитието ще бъдат Любо Нейков и Димитър Туджаров - Шкумбата, както и 12 други комедианти.
 
"Това събитие не е подходящо за моите фенове, а за тези, които не ме харесват. Те ще останат много по-доволни", посочи Устата.
 
Иван Динев сподели, че е останал с впечатлението, че българинът обича да се смее на шеги, които не са първосигнални, а трябва да се замислиш над тях.
 
"Винаги ще се намерят хора, които да не те харесват. Когато чета нещо, дори и да е лошо, ако е смешно - много се забавлявам", добави той.

5
Още от Телевизия
Файчето спори с Chef Токев за любимите вкусове на децата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Toя алкохолик върви по стъпките на оня другия алкохолик Христо Мутафчиев.
Ще го перва инфаркта усещам.
Че и си приличат по физиономия.
3
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 4 седмици
Голяма уста иска яде (имаше някакво детско филмче с такъв повтарящ се лаф).
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Устата да ми налапа нещо друго.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Устата е човека заедно със Джон Калека... Какво стана с Джон Калека?