"Къмпинг Градина" - съчетание на лукс, природа и преживявания

Място, на което хубавите спомени са гарантирани
Обновена: 29 юни 2021 14:58 | 25 юни 2021 17:15, Екип на Dnes.bg

Лятото вече навлиза в разгара си и всеки един от нас прави планове за своята почивка. Тя е толкова желана и заради факта, че през последната година и половина нямахме възможности за път.

Изборът на дестинация не е никак лесно. И най-скъпият комплекс или хотел, както и компромисите, могат да развалят тези така ценни дни на отпуската ни.

Има места на българското Черноморие, често незаслужено подценявано, които дават възможност да се съчетае заслужения отдих и в същото време да натрупаме най-ценния летен капитал - преживявания и хубави спомени.

Със сигурност едно от тях е "Къмпинг Градина", на 30 км южно от Бургас. Място, на което имате избор както за лукс, така и да бъдете в непринудена обстановка, сливайки се с природата. Да изберете дизайнерски бунгала или електрифицирани и водоснабдени парцели за каравани.

Лукс и лично пространство

За тези, които държат на лукса и личното пространство са VIP бунгалата на къмпинга на първа линия. В тях могат да се настанят между 4 и 6 човека - подходящи както за семейства, така и за компании. Освен всички удобства тези бунгала предразполагат и към романтика - на гледката от терасите трудно може да се устои.

Но луксът не изключва основното, заради което хората предпочитат къмпинга - близостта до природата. Морската шир е съчетана с вековни дървета, като не бива да ви учудва и факта, че двойки щъркели са свили своите гнезда. А според народното поверие щъркелите носят щастие и мир, и внимателно подбират местата, където градят своя дом и отглеждат потомството си.

Храна

И тук изборът е голям - можете да предпочетете плажните ресторантчета, заведения в близост до плажната ивица. Ако пък сте се настанили в бунгалата - в тях имате всичко необходимо да си приготвите сами обяда или вечерята. Кухненското оборудване е от висок клас и нищо няма да ви липсва.

Емблематичният "Къмпинг Градина" няма да е същият без емблематичната си баничарница, чиято слава се разпростира по цялото Южно Черноморие. Така че не пропускайте да погалите небцето с прочутите гьозлемета.

Спорт и туризъм

Къмпингът е чудесна отправна точка за вълнуващи туристически разходки до близките острови Свети Иван и Свети Петър. Те са природни резервати, дом на над 70 вида птици, включително на най-големите у нас колонии на средиземноморски и жълтокраки чайки.

За спортните натури пък е сърф училището на "Къмпинг Градина". Сърф, кайтсърф, уиндсърф са на ваше разположение и могат да ви провокират да пробвате способностите си. Дори и никога да не сте се практикували - инструкторите ще ви помогнат за броени дни да усетите магията на тези водни спортове.

Изнесен офис

Едно от предимствата на "Къмпинг Градина" е, че освен всичко изброено дотук, можете да пренесете своя офис на метри от морето. Има всички удобства и високоскоростен интернет, а дистанционната работа е все по-често срещана в компаниите у нас. А какво по-хубаво и приятно от това да вършите своята работа на фона на разбиващите се морски вълни?

Еко инициатива на 17 юли

Ако сте запазили своята почивка в средата на юли, на 17-и можете да се включите в еко инициатива, която „Къмпинг Градина“ организира в името на каузата да пазим природата и нашето Черноморие чисти и да насърчим добрия пример. Затова от къмпинга ще превърнат плажа на Градина в мини еко фестивал, с много музика, охладяващи коктейли, положително настроение и много изненади за всеки, който се включи в партито „Чист релакс за по-чисто лято“ и символичното целодневно почистване на плажа.
 
Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти, а с томбола ще бъдат определени и победителите сред участниците, които ще спечелят различни награди – най-голямата от тях е почивка на "Къмпинг Градина".
 
За повече информация относно инициативата "Чист релакс за по-чисто лято" може да следите социалните мрежи на "Къмпинг Градина".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: къмпинг Градина
Още от
Спонсорирано съдържание