Трима българи арестувани в Пирея за трафик на деца

Те взели 10 000 евро в белязани банкноти
Обновена: 13 фев 2012 15:38 | 13 фев 2012 15:38, Елка Василева
40
Трима българи арестувани в Пирея за трафик на деца
Снимка: архив, Reuters

Трима български граждани бяха арестувани в Пирея по подозрения, че са част от организирана престъпна група, занимаваща се с с трафик на хора, съобщи електронното издание на гръцкия вестник "Катимерини", като се позова на полицията. Задържаните са на възраст между 39 и 51 години. Те са били арестувани след подаден сигнал.

Полицаи под прикритие установили контакт с българите и се престорили, че искат да купят бебе. Задържаните им поставили цена от 10 хиляди евро. Мнимите купувачи уговорили среща с българите в кафене в Пирея.

39-годишната майка на бебето и още двама души са били арестувани в заведението в пристанищния град край Атина, след като получили 10-те хиляди евро в белязани банкноти. Новороденото, което е едва на 10 дни, е настанено в педиатрична болница в гръцката столица, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това на снимката *** ли е или мамка му? Що не ги снимате ***, бе хора?
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прочетете малко истинска история! *** ***. Какви роми,какви ***? Та това са траки, нашите предци,най древното население в Европа.Не се излагайте.Четете,четете!
27
0
 
6
 
! Отговори
Onasis-34,36 преди 12 години
"а бе това са *** бе, какво ни лъжете - българи били"...................................................................................................................... Като ти кажат, че сестра ти е ***, отивай да доказваш после, че изобщо нямаш сестра!
26
0
 
2
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Искали да продадат бебе . Ашиме тия са некви гнусни циганя също като тебе.
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
moje da sa romi pa moje i da ne sa ako be6e nesto hubavo 6teha da sa bylgari nali:)
24
2
 
3
 
! Отговори
Да преди 12 години
а бе това са *** бе, какво ни лъжете - българи били
23
3
 
0
 
! Отговори
roman empire преди 12 години
DO VSI4KITE 4AKALI I FACHISTI DIPLOMIRANI TAPANARI ;PRAVI STE ZA TOVA 4E V PASPORTITE TRYABVA DA PICHE ROM NA LATINSKI KATO IZLEZNAT PO SVETA DA VIDYAT 4E SA ROM ,AZ ZA DRUGOTO NE MISLETE KAK CHTE JIVEYAT ZA TYAH GOSPOT MISLI TE SA IZBRANICITE NA BOGA ;
22
4
 
18
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Я ги дайте на снимка да видим какви "българи" са !!!25 - има и луди, които смятат *** за хора... но вярно - повече ги купуват за резервни части. Пък и много му искала тая *** бе - 10 000 евро !!! Баси - все едно е златно това ***...
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от тримата дано Гоце и Сергей да са двамата
20
0
 
21
 
! Отговори
егати и Бг преди 12 години
Винаги се започва с,...."Български граждани .....",и отрицателното за Бг ,.....защо го допускаме и не върнем имената на *** ,роми ,и *** в Бг?
19
1
 
3
 
! Отговори
Чудно ми е! преди 12 години
Никой не казва нищо относно възрастта на майката. Не че има нещо лошо жена да роди на 39 г. Но ако се появи статия, в която да се пише относно това, че медицината търси все по-ефективни начини да помогне на жени, неродили в ранна младежка възраст, тогава цели стада писачи чак се задъхват да ругаят "тези, които отлагат раждането за след 30-годишна възраст, защото искат да завършат висше, да си намерят хубава работа, да си осигурят жилище".Като че ли точно тези отговорни момичета са престъпниците!
18
2
 
10
 
! Отговори
24 пише разумни неща преди 12 години
Вярно казва и друг форумист по-долу - купуват ги за органи.Иначе кой е луд да вкара в семейството си ***?Който не може да има деца и е решил да си отгледа някое като свое,купува яйцеклетка от здраво,интелигентно,красиво момиче от бялата раса, а после иска тази клетка да бъде оплодена със семенна течност или на осиновителя,или на донор-студент,бял,здрав,красив.Вместо да спираме продавачите на ***, по-добре да им даваме и суха храна за из път, а на граничния пункт да излизат с предимство.
17
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** са щото са *** и по манталитет са като месните южни гърци
16
4
 
30
 
! Отговори
123 преди 12 години
Те тия ***, че са ***, *** са. Ама още по-долни и гнусни от тях са онея, които упорито се опитват да приписват *** деяния на българския народ.
15
0
 
6
 
! Отговори
HC преди 12 години
Ах, за трафик значи...? аз пък си помислих че са ги арестували за това, че помагат на стари и недъгави да пресичат на пешеходни пътеки.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aбе *** - защо на такива като теб все другите са ти виновни. Я си помисли, малко по-добре това дете да го отгледат други, отколкото да е поредно бъркащо в бг. кофи.
13
0
 
15
 
! Отговори
енигрант преди 12 години
Като си нямат родни полицаи и съд , са си намерили маистора в чужбина ! *** ,българи няма значение, важно е да прославят България !
12
2
 
26
 
! Отговори
sf преди 12 години
Като си помисли човек че в повечето случаи ги купуват бебетата за органи...животни
11
1
 
19
 
! Отговори
АБЕ,.... преди 12 години
...КОГА ЩЕ ПРОДАВАМЕ ---ПОЛИТИЦИ ,ТА ДОРИ И НИЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ...?
10
2
 
6
 
! Отговори
ха така, преди 12 години
сига, вмиесто да плащат, ша взиемат бебито без пари... тъй и, *** мои да краде а не да продава.