Куршуми свистят от всички страни – видео от Куманово

Вижте драматични кадри от задържането на терористите
Обновена: 12 май 2015 14:09 | 12 май 2015 13:22, Елка Василева
71
Куршуми свистят от всички страни – видео от Куманово
Снимка: YouTube

Македонската полиция публикува видеозапис от разгара на операцията срещу терористичната група в Куманово.

В записа се чуват изстрели и автоматична стрелба от всички страни, вижда се моментът на самото задържане на терористите.

При антитерористичната акция в събота и неделя в Куманово загинаха осем македонски полицаи, а 37 бяха ранени.

По последна информация състоянието им е стабилно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Спас преди 8 години
А аз чета руски медии: Пока левые и правые в Скопье выясняют отношения, албанцы в провинции медленно, но неуклонно создают этнически чистые зоны, выталкивая болгарское население на восток и юг. Если дело пойдет такими темпами и с такой агрессией, то рано или поздно, северо-западная часть Македонии присоединится к Великой Албании, конструируемой США под средцем Европы. Для юго-восточной части не остается другой альтернативы, кроме как узкая и всесторонняя интеграция с Болгарией. Кстати, македонские болгары ждут годами, чтобы получить болгарские паспорта. После этого молодежь учится в Софии, П
45
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 60 преди 8 години
От кого искаш такъв подвиг, друже?От Даниелка?А може би от ирландската пастирка?Има един мъжествен, ама само погледнат само отвън.Взреш ли се вдушицата - просто не я виждаш. Чувствам как Симеон Радев, май че беше от Ресен, как се върти в гроба.Както и една близка, родена в Тетово.Аз самият имам 1/32 от района на Куманово -Овче поле.Приятел ми е внук на сестрата на Гоце, колега е от рода на Яне.Колцина от нас нямат връзка с тази част на България?През 50-те години албанците са били към 150 хиляди
44
2
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
е има си хас пък да не е стабилно състоянието им,особенно на умрелите.дори съм сигурен че не са мръднали дори на йота.нЪл?
43
0
 
8
 
! Отговори
Играта е простичка: преди 8 години
Терористите са влезли от Сърбия ---със знанието на македонските власти , за да отбият вниманието от протестите против властта.Явно им е добре платено ---за да свършат тая работа!ЗА ДА ВЛЯЗАТ ДО КУМАНОВО---НЯКОЙ ГИ Е ПУСНАЛ И ВЪОРАЖИЛ ДОБРЕ!ТОВА НЕ СА ТЪРГОВЦИ НА ПОРТОКАЛИ И ЯБЪЛКИ ---ТОВА СА ВЪОРАЖЕНИ И ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ БОЙЦИ!/...в кашони ли са ги докарали до Куманово --ЗА ДА НЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖАТ??/
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Твърди *** са да знаеш. Тръгнат ли макетата срещи софийските *** - няма спасение!
41
8
 
4
 
! Отговори
Атанас преди 8 години
До Анонимен 36"Рашките духат супата. Сега Албания като си вземе Македония и от къде ще му мине на путин турския паток - ха ха ха!"Цитирам те дословно, ако някой не те е забелязал, да види какви е *** раждала нашата земя хубава! Явно, заченатите в съседното отвърстие съществуват, не е измислица! Трябва спролетното почистване да поизхвърлим тази органика. Утре, когато настъпи денят, ние пак ще сме тези, които ще бранят Отечеството!
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Америка пречи на Турски поток. Друго няма.
39
2
 
4
 
! Отговори
****************** преди 8 години
Представям си ако в Македония тръгнат да правят Възродителен Процес тоест Смяна на имената на Албанските мюслумани с християнски както в България през 1984 , няма да им го простят Албанците
38
1
 
4
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Повече приличат на войници в униформи отколкото на терористи
37
0
 
5
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
До Анонимен 24. Убити са за съжаление. Да, аз познавах един от тях. (Лека им земя на всички). Полицаите влизат защото им е наредено да ходат да се бият срещу терористи. И си рискуват животите. А кой стои политически зад това, това вече е друг въпрос.
36
18
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
България и Албания са естествени съюзници, Сърбия трябва да върне Западните покрайнини на България. България и Косово с обща граница. Путин увисва с Турския си поток и ще продава през Украйна, ако не иска чао.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и аз това се чудя за какво ги арестуват.
34
2
 
17
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 8 години
ДО: ,,Абе това са мюсюлманите бе!!! Екстремисти са всички. Тия трябва да се изтрепят до един!!! Колко хора ще изколят още и ще застрелят???? ..''ГРЕШИШ,ДАЛЕЧ НЕ ВСИЧКИ МЮСУЛМАНИ СА ФАНАТИЦИ ЕКСТРЕМИСТИ!ИМА безброй напълно адекватни хора и между тях,повярвай ми иначе отдавна щяхме да сме се избили едни други каквито случаи е имало предостатъчни във едни други времена.ВСИЧКО СЕ организира по сценарият на външни сценаристи от ЗАПАД-ТЕ ПЛАЩАТ СМЕТКАТА!ЖАЛКО ОБАЧЕ че не са ги унищожили тези докрак!
33
1
 
5
 
! Отговори
Цензор преди 8 години
До 23 - не знаех, че единственото число на "олигарси" е "олигарС". Мъка, мъка..
32
2
 
9
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 8 години
до 40 - правилно казваш наборе , шиптерите винаги са се плашили от българите и историята го доказва !този който казва , че шиптерската мафия била "страшна " , да , страшна е за деца и жени но те са правени от пикня и за " *** " не стават, немогат да се опрат на ДС - булгариком :))
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
zashto gi arestuvat ,napravo ma mqsto i tolkova ....
30
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пища ХуфнагелНе си много в час , по скоро обичаш да гледаш Холивуд ... Шиптар чуе ли за българин се насира в гащите си само като чуе буквата Б се ***! Едно им признавам , познават и помнят много добре историята си ! Шиптар е роб на Българите от както свят светува!
29
2
 
16
 
! Отговори
Пища Хуфнагел преди 8 години
Не знам колко са надъхани, но албанците са много люти. Имат една от най силните мафии в света. Освен това няма начин да не са щедро финансирани от чаршафосаните емирства и кралства от Залива. Петрола им даде криле на тия камилари. Ред Бул пасти да яде.
28
3
 
19
 
! Отговори
RED_WARRIOR преди 8 години
Абе това са мюсюлманите бе!!! Екстремисти са всички. Тия трябва да се изтрепят до един!!! Колко хора ще изколят още и ще застрелят???? Дано и тука не стане така ,че нашите спецполицаи и с един луд не могат да се оправят ,а какво остава да дойдат с такива оръжия
27
0
 
14
 
! Отговори
сеирджия преди 8 години
НЕ ВИДЯХ ОНАЯ С ПИРОЖКИТЕ В КИЕВ ДА НОСИ НА МИРНИТЕ АЛБАНЦИ БОЗА И БЮРЕК ЯЗЪК