Темата за дългa - водеща за гръцкото правителство

Продължават преговорите с европейските кредитори
Обновена: 21 сеп 2015 16:16 | 21 сеп 2015 16:12, Петя Славова
4
Темата за дългa - водеща за гръцкото правителство
Снимка: БТА

Преговорите на Гърция с международните кредитори за уреждане на нейния дълг ще фигурират като основна тема в политическия дневен ред на Алексис Ципрас, предадоха агенциите Ройтерс и ТАСС.

Още по темата

Ние ще продължим преговорите в близко време и въпросът за дълга ще стане първата важна тема за обсъждане, цитира БТА думите на източник от партията СИРИЗА, постигнала победа на парламентарните избори в Гърция.

Преди това представителката на партията Олга Геровасили каза, че новото правителство на СИРИЗА ще продължи жестоките преговори с европейските кредитори, тъй като по думите й е необходимо да се определи как ще се изпълнява новото споразумение, което предишният кабинет на СИРИЗА постигна с кредиторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: дългГърциясириза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Гърците упорито не разбират, че Ципрас е само една куха фигура. Бомба без експлозив.Ще разберат, спокойно! Като почнат да взимат български заплати и пенсии, ще разберат. Като им опоскат банките до шушка държавата. После ще видим коя ще е следващата жертва.
3
0
 
1
 
! Отговори
Ванко преди 8 години
Ей, човече, да си чувал за алегория?
2
1
 
0
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ВанкоЩе платите, като попове!И мъчениците ще приемете смирено....Без Гърция не се връщайте, така ви е заръчал господаря!Що чинят парите, пък и арабите могат да облекат къси кожени ***, досущ тиролци... Пък ако не искат, вие ще сложите шалвари, но Гърция ще остане във владение на краварите... Поне така се надяват!!!
1
3
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 8 години
Хайде пак се почва ходене по мъките.Пари няма да видите,пращаме Ви само мъченици! Все пак не е нищо!