Битката на "Ататюрк": Полицай vs. атентатор (18+)

Любителско видео показва един от взривовете на летището
29 юни 2016 08:22,
63
Битката на "Ататюрк": Полицай vs. атентатор (18+)
Снимка: YouTube

Любителско видео, заснело кървавия ад на летище "Ататюрк" в Истанбул, показва тичащи в панически ужас пътници и единият от атентаторите, който стреля по тях с автомат "Калашник".

Още по темата

В един момент мъжът е застигнат и прострелян от полицай. Атентаторът пада на пода, а униформеният се доближава до него. Вижда обаче, че джихадистът прави опити да задейства колан с експлозиви и тичешком се отдалечава от него.

Секунди по-късно атентаторът се самовзрвивява, вижте!

Друго видео, публикувано отново от пътници в YouTube, показва друг взрив на един от входовете на летището, както и настаналата суматоха.

Припомняме ви, че по последни данни 36 са загиналите в тройната експлозия на истанбулското летище.

Ранените са 147. Някои са в тежко състояние. Няма данни за пострадали българи.

Според властите експлозиите на летището са станали на входа на терминала за международни полети в 22 ч. местно време. Нападателите са стреляли първо с автомати по пътниците и по полицаите, които са били на пост там. Униформените отвърнали на огъня и камикадзета се самовзривили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
9
 
! Отговори
Илиян преди 7 години
Така за да прекратя терзанията на Шоп, и да избистря недомението му, как така някой е събрал повече зелени квадратчета от него (явно са му важни), ще кажа следното: Да аз съм от Анонимен1 до Анонимен21, както и Idealist и БХК и останалите. Сам си слагам лайкове и наистина целия треперя от интелекта на ШОП, ааа да и нямам аргументи. Ти победи
20
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
шукар новина! Само така, продължавайте
19
10
 
34
 
! Отговори
Idealist преди 7 години
Благодарности на Америка за Арабската пролет!
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШопТи па от къде знаеш че сам си е наблъскал 16 лайка?
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21Нали заплата чака. Труди се човека спами по форумите. Мъчи се да втълпява идеи.
16
9
 
16
 
! Отговори
Уйчо преди 7 години
"Любителски" видеа... като при Кулите-близнаци - на точното място, в точният момент, под нужният ъгъл... Разбира се, че вярвам...
15
10
 
27
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Благодарим на нашия колега с псевдоним Шоп. Ние от БХК сме възмутени от тоталната липса на толерантност към загиналите ислямисти. Та нима те не са хора? Нима те нямат семейства? Представете си, че Вашият баща или брат се е взривил днес и няма да го видите повече? Ние ще съдим днес.бг както и България в Хага, за проявена ксенофобия и ислямофобия. Всеки има право да изповядва свободно религията си и да се взривява. Полицаят, който простреля невинния човек, също ще бъде съден.
14
0
 
8
 
! Отговори
Илиян преди 7 години
Не е тук мястото гнила душица, като мен да си до полира мозъка с големци като Шопа. Разбирам че е време за заплата и трябва да имитираш дейност. Направи група за и против БХК и ни покани.Повярвай ми, хората те премериха вече. Малко и мен ме хвана срам как се излагаш даже ...
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК ревностно защитава прииждащите към Европа "бежанци". Както всички виждаме някаква част от тях са войници от ИД.
12
0
 
15
 
! Отговори
Илиян преди 7 години
До ШопГусин Шоп, първо прочети надолу коментарите, после давай с хейтовете. Темата за БХК не е подхваната от мен. И да, оригинален съм. Рядко коментирам, но поне го правя с моето истинско име. Сега го правя защото съм афектиран от трагедията, изразявам мнение и търся отговори, а не лайкове.
11
0
 
21
 
! Отговори
Шоп 2 преди 7 години
До Шоп 11Да не работиш за тях че така се засягаш?
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШопШопе ти много ли ги харесваш БХК. Що си мислиш че трябва да имат нещо общо че да не почнат да се изказват и да вземат отношение.
9
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно че откак Руско - Турските отношения бележат спад, тероризма в Турция нараства.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези от БХК не бяха ли от Хелсингския процес дето Русия се опитваше да създаде паралелно ООН за Источна Европа?
7
1
 
30
 
! Отговори
Илиян преди 7 години
Добре, че е БХК и другите подобни неправителтсвени хранилки с неясни цели, че да има сега кой да се извини на пострадалите семейства, загубили своите близки. Драги Господа, очевадно е че от Вас ефект много много няма...... освен по някоя виличка дето сте си стъкмили от благите заплатки и премии, дето гушите. В малкото дни дето се трудите, нападате тези които правят нещо полезно. Ама хайде сега ще ме обвинят, че политизирам темата..... Само дето от толерантност ме е страх най-много!
6
1
 
15
 
! Отговори
Erkut преди 7 години
До ИлиянЗащото се опитват да ги заловят до колкото се може естествено , ЖИВИ , за да могат да ги разпитат.
5
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Илиян 6 Не говори така, че БХК да не се само сезира и да почната да те разследват, а може и обвинения да ти повдигнат.
4
14
 
9
 
! Отговори
Скоро преди 7 години
Скоро и по нашите улици
3
1
 
62
 
! Отговори
Илиян преди 7 години
Респект за полицая, за смелостта му. Само не разбрах защо не му е изпразнил пълнителя, поне аз от страх бих го направил, та трудно ще натисне копчето с 100 грама олово в главата. Мир на душите на загиналите. Политиците ...... ко пр ?
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се приемат американските закони за огнестрелни оръжия. Аре да видим тогава колко брадати лузъри, изповядващи пустинната религия на комплексиран камилски вожд, ще посмеят да вършат каквото и да е било.