Макето Миленко – протеже на властта в Скопие

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ ведно: Смърт и още чукове за татарите!
4 окт 2016 19:45,
114
Макето Миленко – протеже на властта в Скопие
Снимка: Facebook

Името на придобилия скандална слава македонски журналист Миленко Неделковски, който навръх деня на българската независимост се качи на връх Каймакчалан и демонстрира разбиване на българска паметна плоча, присъства в 8 правителствени работни групи.

Още по темата

На правителствено заседание, проведено на 6 юли т. г., по предложение на заместник-министъра на информационното общество и държавната администрация Тимчо Муцински, член на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ, е взето решение за създаването на работни групи за провеждане на Национален акционен план за открито правителствено партньорство 2016-2018 г.

С правителственото решение журналистът Миленко Неделковски се определя за член на работните групи - Разделна креативност на политиките, Открити източници, Свобода на информирането, Предотвратяване на корупцията и представяне на практиките на добро управление, Ефикасно управление на публичните ресурси (фискална прозрачност), Достъпност на местно ниво, Публични услуги и Климатични промени.

Определянето на Неделковски за член на правителствените работни групи доказва тесните му връзки с партийния връх на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ, пише "24 часа".

Очевидно е, че дори неговото криминално минало, тъй като той е осъден за издаване на фалшиви американски визи, не пречи за определянето му за член на работната група за борба с корупцията.

Разкритията за връзките на Неделковски с партията на Никола Груевски идват само седмица, след като журналистът предизвика българската общественост, приписвайки си заслугата за унищожаването на информационната табела, поставена от военнослужещи от 68-ма Специализирана бригада на 21 май 2016 г. на връх Каймакчалан.

Действията на Неделковски на 22 септември т. г. мигновено бяха подкрепени в социалните мрежи с призиви за "смърт и още чукове за татарите" от дейци на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ, служители на македонското министерство на отбраната, на МВР и пожарната, което подкрепя тезата за предварително организиран характер на антибългарската провокация.

Същия ден в кампанията се включиха и всички проправителствени медии "Вечер" на близкия на Груевски Драган Латас, "Пулс 24" на директора на архива на Македония Филип Петровски и др.

Информацията за определянето на Миленко Неделковски за член на правителствените работни групи е публикувана в редица македонски издания "Либертас", "Плюс Инфо", а електронното издание "Народен глас" пише "Вместо да го арестуват за фалшивите американски визи - Миленко е избран за член на 8 работни групи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 28Ако ще и 100 народа да са! Резултатите са на лице! Сравнени с нашите - майко мила, Олеле! :)))))
26
17
 
5
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Браво Миленко мачкай кyманизите!
25
5
 
4
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Стига глупости бе кво се занимавате с чифтето си пищови вижте си голите тумбаци..
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Рецептата 23Ти да не си роднина на Газдов или може би Горанов? Ако си има с какво да се гордееш!:)))))
23
0
 
3
 
! Отговори
До 21 преди 7 години
Горе-долу е така, само не се съгласявам, че това са два народа - един народ е, често го уподобяват на биологична маса, отделена от *** и после разполовена от колело на каруца, която е минала през тази специфична биологична маса.Кой ни е крив, като не можем да оправим собствените си проблеми?
22
0
 
5
 
! Отговори
Веселяк преди 7 години
Не им се лютете на тия момчета, бре скъпи сънародници!Те може би само се шегуват.Затова, бъдете възпитани и ги поздравете, като осигурите за всеки един от тях по един по-здрав татарски!Ха наздраве!
21
4
 
8
 
! Отговори
Тия самозабравили се преди 7 години
;македонци;албанците скоро ще ги претопят
20
2
 
12
 
! Отговори
Az преди 7 години
Е и ? Че нали точно македонското правителства заяви "група българи са влезли незаконно на македонска територия и пак незаконно са поставили паметна плоча ". Какво като сега бил човек на властта ? По-добре питайте къде е нашата власт, която се скри, намерете героите дето поставиха плочата и ги питайте защо го направиха по този начин.
19
4
 
8
 
! Отговори
Рецептата преди 7 години
По една по-здрава лопата или кирка за ***.рек.енд.етата от ВМРО-ДПМНЕ и , бегом марш към българските мини. Трудът очовечава и облагородява.Ако някой се е вмай.му.нил и е станал родоотстъпник, може би трудът ще го очовечи, та май.му.ня.кът да се сети кой е всъщност и от кой народ са прадедите му.
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
при една нормално функционираща българска държава, този миленко вече щеше да е срещнал българския чадър от Лондон:)..
17
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швейцарците си имат четири кантона в които се говорят четири различни езика! До сега не съм чул някой от Швейцария или техните комшии по граница да се обвиняват един-друг че им краде историята, традициите и каквото и да било! Всички знаем нивото на тази държава от четири кантона с четири езика! А сега да ги сравним с нашата държава и Македония! Епилог - два много прости народа са се хванали за грацмуните и избиват "традиционни" комплекси! Вижте им дереджето на държавите и се гордейте-с простотия
16
10
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ Смени дрогата, колега по форум! Нещо много лъжеш, или ни правиш нас на наивници? Каква бе територията, накоято според Сан-Стефанския мирен договор трябва да бъде България, и каква е територията и, гласувана на Берлинския конгрес, и кой орязатериторията, Русия ли??????Кой каза, Чърчил, мисля, след края на ВСВ , че "България трябва да бъде жестоко наказана!", и благодарение накоя държава границата с Гърция не минава над Пловдив а с Румъниядо Балчик след ВСВ????
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо изобщо ,изобщо ....няма значение. ,кой какъв е !Самото действие е варварско!!Какво има за философстване !!?!????
14
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е лошо да се прочуе човек. Даже и с простотията си. Миленкооооооооо, много си ***...
13
12
 
13
 
! Отговори
Tt преди 7 години
Вас балгарите не мога да ви разбера две държави един нарот сте а се плюете вижте вашите съседи пък вашите съседи как мислят турция и азарбейчан заедно един нарот едно сърце две даржави взимайте пример наистина вас не ви разбирам и маки и бг са едни и същи
12
3
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Миленко,Миленкоо,кой те знаеше преди...акцията ти с оръдието на...труда в ръцете ти.Много камъни има за разбиване в Кривунделово и за това правим там...фестивал на каменарите.Прати...линк,за да те поканим на Каменарския фестивал;ти ще си атракцията.Не носи пособието за...разбиване,ще ти дадем.П.С. Да си...спокоен,Динко от Ямбол няма да го...каним,че яко ти се е заканил да те*****
11
1
 
18
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Хайде нашата държава да вземе решение тези подобия на хора, които одобряват действията на този австралопитек (извинявам се предварително на оригиналния австралопитек) и на него самия, да им забранят преминаване по какъвто и да е повод на българска граница. А ако се осмелят по някакъв начин да влязат у нас, да бъдат задържани и съдени за унищожаване на паметници, посветени на загинали войници!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Групите направо без коментар, особено тая за климатичните промени. Никак не разбирам какво някакво правителство, особено на тази държава, има да ни мрази, да не говорим някакви да искат да ни избиват. Защо???
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Milenko se izmori s toq chuk sprise be lud :)
8
3
 
18
 
! Отговори
Тюленко преди 7 години
Самия Путин беше казал веднъж, че той както и много други руснаци имат поне отчасти татарски произход. Така като са толкоз ербап Миленко и другите гламари от ДПМНЕ дали ще им стиска да строшат някоя плоча в Москва, ако ще и тротоарна.