Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!

Преди дни той ги нарече "нацистки останки, фашисти"
14 мар 2017 14:37, Елка Василева
210
Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Познаваме Холандия и холандците от клането в Сребреница, заяви турският президент Реджеп Ердоган, цитиран от турската телевизия НТВ.

Още по темата

Ердоган направи изявлението си, след като преди дни нарече холандците "нацистки останки, фашисти".

Между Холандия и Турция възникна дипломатическа криза, след като Хага забрани на турски министри да говорят на митинги в холандски градове.

Холандският контингент в мироопазващите сили на ООН служеше в защитения от световната организация анклав Сребреница /Босна и Херцеговина/, когато през 1995 г. босненските сръбски сили избиха там около 8000 мюсюлмански мъже и момчета.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познаваме Турция по кланетата над : Българи, Арменци, Асирийци, Сирийци, Кюрди, Румънци, Сърби, Черногорци.......
51
6
 
12
 
! Отговори
Ески Кьопек преди 7 години
Чичо Реджи не знае май как запада се отървава от непослушковци. Я полоний, я български чадър. Со кротце со благо со малко кьотек. Нека си полудува читачето. Лошо нема
50
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На диваците турци не съм вярвал и никога няма да вярвам. У нас трябва да се осъдят тези които взеха решението да се нарежат ракетите СС 20 и СС 23. С тях държахме тази турска *** а и зад нас стоеше СССР. Придажните души смалиха армията като се вързаха, че НАТО ще осигури сигурността. Днес кой немец, французин или скандинавец ще дойде тук да се бие срещу Турция за българска земя? Или американец. Борисов трябва да се съди, че развали отношенията с Русия и полегна на Ердоган.
49
9
 
5
 
! Отговори
До 59 преди 7 години
Моля не обиждай султан Ердоган....пиши се с главна буква.
48
8
 
5
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 7 години
Провала при Чанаккале е направо по смешна причина! Тъпите английски и австралийски офицери забравили да синхронизират часовниците си и така атаката не била едновременна. Инак картинката щеше да е друга. Ама четете бе момченца.
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тоя няма ли, кой да го гътне?"Все чакате някой друг да свърши работа:-):-):-)Кат сте чок оборотни ЕЛАТЕ И ГО ГЪТНЕТЕ ДЕ:-):-):-)
46
2
 
9
 
! Отговори
Аноним преди 7 години
Каква е тази суматоха ,не виждате ли че всичко това е за трупане на активи на ердоган за пред електората, как иначе ще баламосва масите ако няма нова тема за пред публиката. Явно видяха, че нещата за референдума са на кантар и му трябват гласове
45
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да отвърнем с мощни гейпаради във всички юрогейците столици в отговор на диктатора Ердоган. Като знак на съпричастност към холандците да узаконим еднополовите бракове на цялата територия на юрогейците съюз!!!
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раждането на един тираничен диктатор!
43
0
 
2
 
! Отговори
До 48 преди 7 години
Като не си бил там не ми пиши анализи от западния печат. Престани!!
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А ти чувал ли си за Одрин и Лозенград."Провери причините За какво сте успяли...и за колко време сте успяли:-):-):-)А в Чанаккале Колко страни са се били срещу Турците...
41
7
 
19
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 7 години
Турската армия е силна, но да речем ако имаше начин да се ступа с КНДР, Иран и ред други държави, то много ще плачкат. Нема им стигнат саваните са убитите. Армията им може да плаши само такива въшки като нас. Навремето шепа рицари са им разказали играта в Малта. На магистъра им е кръстена столицата Ла Валета. 300 хилядна армия с еничари е спряна от няколко стотин рицари, сержанти и опълчение. Войните се водят с акъл. С див фанатизъм си за никъде!
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И за това предпочитам Холандия за живеене пред България. И още хиляди дребни неща
39
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой каквото ида казва 500 години са малко няма да ви дойде акъла.то унуй да е да му го набиеш ама акъл трудна работа....
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Су 34А ти чувал ли си за Одрин и Лозенград.
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината за Сребреница е някъде по средата. И двете страни в този война избиваха невинни цивилни. Лошото при такива конфликти е че винаги го отнася мирното население. Започва се с нещо малко, примерно мюсулмански наемник убива сръбски гражданин, следва отмъщение сърби избиват мюсулмани и става клане и от двете страни. И двете страни искаха да прочистят етнически дадени райони. А кой почнал пръв, или кой бил прав не е важно защото няма оправдание за избиване на жени и деца.
36
18
 
12
 
! Отговори
До Су 34 преди 7 години
"Турция е силна в приказките, на война хич я няма!"Сериозно ли бе...Еми няма да те върна кой знае колко далече...За Чанаккале чувал ли си?!Кипър?Що не превзехте вие Константинопол!!!???
35
7
 
23
 
! Отговори
Българина преди 7 години
А ние познаваме турция от 650 г и са изтрепали повече бели хора отколкото амеркинаците индианци. И ще го направят пак защото им идва от вътре от към аллах, който си е доказано главорез, трепал лично но от името на бог спал с 11годишни! За Исус не знам такива неща, той е умрял за да живеят другите
34
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работех по линия на DPKO-New York в град Зворник, съвсем близо до Сребреница. Многократно сме били по работа в града. Муслитата подкрепени от Запада раздухваха убитите които докараха до 8 000. Разкопавал съм масови гробове през тези 2 години. Как се закопават 8 000 души, дава ли си някой сметка? А холандците директно са били заплашени, ме се ли разкарат сърбите ще ги ударят. Ръководител на операцията е бил Радко Младич. Защо муслимите не се върнат на старите си места а завзеха в Сараево всичко?
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имайки предвид миналото дали ЕС няма да сложи България за курбан на подивелия кандидат-султан,че да запази спокойствието си....В тайни споразумения или просто като гледа безучастно как Турция се разпорежда с нас....Мераците им за части от България не са тайна,а кой ще го спре ако с нашето прецакване си осигуряват тяхното спокойствие!?