Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!

Дестичи се ядоса на изгарянето на турското знаме на митинг
9 мар 2018 14:00,
194
Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!
Снимка: Reuters

Лидерът на екстремно-дясната турска "Партия на големия съюз" Мустафа Дестичи обяви, че с помощта на Аллах турският флаг отново ще се вее над Атина. Това пише електронното издание на гръцкия вестник To Vima, цитирано от "Фокус".

Авторът на статията припомня, че Дестичи обяви преди време, че неговата партия ще се съюзи с управляващата "Партия на справедливостта и развитието" на турския президент Реджеп Таийп Ердоган за следващите избори.

С провокативното си изказване от вчера той отвърна на изгарянето на турски флаг на партиен митинг на гръцката екстремно дясна партия "Златна зора".

Дестичи призна, че е вбесен от това, че, фашистите са си позволили подобно действие и призова гръцките власти да арестуват извършителите.

"Това, което казваме на гърците и гръцкото правителство е, че те трябва да помнят, че величествения, червен турски флаг с полумесеца се вееше над техните територии не толкова отдавна. С помощта на Аллах, това знаме, което те изгориха и оскверниха ще се вее над Атина отново", заяви Дестичи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
48
 
15
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Мачкай Ердогане с Алаха напреде иначе визнтийите ще си направят империя отово по-бърже идвай насам не щеме византийско робство.
5
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега какво да кажем??Нормални ли са?След всичките напъни да ни обяснят колко"се били развили".И как "опазвали мирното население в Африн".
4
40
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
време е и над софия че да се цивилизова булгара
3
10
 
26
 
! Отговори
Жалки преди 6 години
Жалки същества са тези хора или народи които изгарят нечии национални знамена.
2
15
 
69
 
! Отговори
НЕ преди 6 години
Истанбул пак ще се казва Константинопол!
1
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мераци