Българки чезнат на остров Крит – трета за месец!

38-годишната Антонина Зоева е в неизвестност от петък
15 май 2018 10:45,
34
Българки чезнат на остров Крит – трета за месец!
Изчезналата Антонина. Снимка: Facebook

38-годишната Антонина Зоева, която живее в град Ретимно на остров Крит, е в неизвестност от 4 дни, съобщи за "24 часа" председателят на българското дружество на острова Петър Анастасов, който е уведомен от близките на Антонина, която е от град Сливен.

"След като се свързахме с няколко нейни познати и те потвърдиха, че последно е забелязана в петък около 18:00 часа. Уведомили сме българското посолство. Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона от семейството й от България, както и от нейна позната, която също е декларирала липсата й", уточни Анастасов.

Още по темата

Телефоните на Антонина са изключени от петък. Снощи полицията направила проверка на последното място, на което е забелязана - село Хумери до Ретимно.

Умоляват се всички имащи информация за нея да съобщят в полицията или българското посолство в Гърция.

Това е трети инцидент с българска гражданка в района на град Ретимно от началото на месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 5 години
Те не чезнат- ненормални гърци ги избиват или хвърлят в морето,не се ли сещате? Това там е културна особеност: да убиваш с подлост,да си гей,да мамиш и да лъжеш,да присвояваш чуждото!...
32
0
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 5 години
Най-ясния признак за висока гръцка цивилизация е да си крадец,присвоител,убиец,гей и подлец а най-сигурния белег за варварщина в тази ромска страна е да си честен,порядъчен бял човек без никакви задни помисли!
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оле боже и тука ли пишете за Боян ???ПсихопатиТази жена заслужава повече внимание разбира се - към момента за нея няма сведения ме се самоубила.Така че тя заслужава да я търсят !!!
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
минотавъра явно е още жив.
29
8
 
1
 
! Отговори
Кон преди 5 години
До питащите по-долу. Да, Боян е по-важен от тази жена. Сега олекна ли ви? По-важен е за духа на българите, не пред закона, разбира се. Вие дух имате ли? Труден въпрос за милиционери. Те смятат, че дух не съществува, защото така бил казал началника им.Отделно, че на жената са и обърнали достатъчно внимание, както личи от статията.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо сме във демографски колапс ? Българките са се пръснали из света Като се започне от Сащ та на изток стигат чак до Индонезия. И нека погледнем селата в България и стигнем до 20 хилядните градове , там жени от 18 до 35 години просто трудно се намират Завършват и бягат. Мъжете по същия начин но във по малък процент и какво им остава на тия младежи? Или да хващат някоя лелка или някоя ромка а със ромки е пълно. Та после защо хората не създават семейство ?
27
3
 
28
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Бойко каза, да не бъдем като гърците. А всички българки, взели, та станали гъркини! Никой не слуша Бойко или просто бяга от него. Иска в Гърция. А там, гъркът ни мрази и ем ги оправя, ем след това ги и убива. Няма как да си златотърсачка при грък, той е лукав, и коварен, като евреина.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най голямата СГРАДА В БГ Е МВнР. В нея се работи най много.
25
2
 
14
 
! Отговори
до 24 преди 5 години
Най лощото е, че когато българките викат "не, не, не" те си го превеждат - да да да - цинизмът е пълен.
24
3
 
17
 
! Отговори
Сайпръсмен преди 5 години
Българките в Кипър тамошните църни кипраци им вдигат полите,където ги видят.По плевни в селата,по квартири,по крайбрежието нощно време,из храсти,навсякъде.Елате и вижте.
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време 35 г българка и любовника й също българин направиха завера и убиха съпругът на българката-кипърски доктор на 68 годишен.Да не говорим,че нашите гледачки и чистачки ги ползват и за други работи гърците.
22
1
 
30
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Не си наясно с гръцките традиции. Можеш да разведеш възрастен дядо , но никога няма да му вземеш имотите и спестяванията. Той ще те издържа докато си жива. После ако умре всичко остава във фамилията. Дори да няма деца, го наследяват роднини. Абсурд е някоя жена да прибере движимо или недвижимо имущество. Трябва родът му да е затрит до девето коляно, за да стане това.
21
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези жени по малко българки ли са от Боян и "жена" му??? Защо за тях няма необходимата гласност???
20
7
 
26
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
Е не може всички да са - "Като жената до Боян"!Безгрешни, безкористни светици!Има и такива - които мислят за семействата си!
19
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо не кажат българките в Гърция и Кипър,колко от тях разведоха възрастни гърци и кипарци за да им вземат имотите и парите.Ако видите в тези страни някой дядо с млада жена, то жената е 1000% българка.
18
10
 
31
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Така е. Тези жени са отишли там в чужбина да слугуват на капризничи за да изпратят пари за семейството си.кой деца.кой родители издържа и помага.кой скъпо лечение плаща...а Боян отишъл да си начеше крастата да се изкара на герой! На Кой е полезен този? Или ако платят от застраховките му и съберат и пари от народа ще е още по добре.а другите българи се жертват да семейството си!
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14 на протест, но мълчалив = в кабинетите!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял час няма коментари за статияна на фермерите.Както никой не знае тази фирма за кредит с лихва от 8.5% коя е?И защо е такава висока лихвата?
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А къде е МВнР?-------Под Шиша Пангма
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, къде е МВнР?