Косово обединява митниците си с Албания

Косовските сърби: Това е великоалбанска политика!
7 юни 2018 11:45, Елка Василева
27
Косово обединява митниците си с Албания
Снимка: архив, Reuters

Парламентът на Косово гласува споразумение за обединение на митниците с Албания, съобщи интернет порталът Юропиън Уестърн Болканс.

За споразумението във вторник гласуваха 67 депутати, един бе против и един се въздържа.

Митническото обединение между Прищина и Тирана е ясна изява на така наречената "великоалбанска политика", оцени снощи Сръбската листа - най-голямата партия на сърбите в Косово.

Тя добави, че това потвърждава необходимостта от най-спешна среща на представители на Сръбската листа с президента на Сърбия Александър Вучич, пише БТА.

Сръбската листа заявява, че това митническо обединение е напълно неприемливо за тях и оценява, че то е продукт на политическо насилие в парламента в Прищина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Албаниякосовомитница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
31
 
13
 
! Отговори
дД преди 5 години
А сърбите какво общо имат с това? Не виждам нищо лошо в обединението на Албания. На българите им е много къса паметта, бързо забравят че те са правили същото като албанците преди 100 години.
5
6
 
21
 
! Отговори
гг преди 5 години
Мирише пак на война на Западните Балкани .И Сърбите и Албанците са ***
4
2
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Щеше да е добре по-скоро да влязат в ЕС, тогава митниците няма да са им голям проблем. Но Макрон и Меркел не щат. И ние с румънците сме им много.
3
5
 
31
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Велика албания, арабски халифат в центъра на ес главен склад на цру за разпределяне на брашното, по малко брой митници, по лесно се трият файлове като в нашата митница. И в двете държави управляват сащ и турция, а европа щяла да воюва! Напускаха цял табун троянски коне сега ко стана! Нашия отговор трябва да е с Македония!
2
3
 
32
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Логично решение.А после,като ги вкарат в ЕС по нареждане от САЩ,всички пътища пред афганистанския хероин,вкарван през американската база в Косово и дистрибутиран от шиптърската мрежа в цяла Европа,ще бъдат разчистени!
1
23
 
26
 
! Отговори
Историк преди 5 години
Сърби хак ви е!