Ердоган и Путин разговаряха 45 мин. при закрити врата

В Истанбул престои четиристранната среща за Сирия
27 окт 2018 17:12, Анисия Иванова
86
Ердоган и Путин разговаряха 45 мин. при закрити врата
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се срещна с руския президент Владимир Путин и с германския канцлер Ангела Меркел в Истанбул преди четиристранната среща за Сирия, която ще се състои по-късно днес, съобщи турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Ердоган проведе двустранни срещи с лидерите на Германия и Русия, а в момента разговаря с френския президент Еманюел Макрон в двореца Вахдеттин, информира телевизията.

Турският президент разговаря първо с Меркел, а малко по-късно се срещна с руския държавен глава.
Разговорите с Путин продължиха около 45 минути при закрити врата.

Руският президент Владимир Путин, германският канцлер Ангела Меркел, френският президент Еманюел Макрон и турският президент Реджеп Тайип Ердоган ще се срещнат в двореца Вахдеттин, за да обсъдят развитието на събитията в контролираната от бунтовниците сирийска провинция Идлиб и политическия процес за решаване на конфликта в Сирия.

Специалният пратеник на генералния секретар на ООН за Сирия Стафан де Мистура също ще участва в срещата, информира СиЕнЕн-Тюрк.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
8
 
! Отговори
GHT преди 5 години
Вижте знамената отзад. Когато са на посещение нашите гламатурници, и двете знамена отзад са турски. Това не е случайно, особено на езика на дипломацията. Правете си сметката.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сайта не е лош, ама като гледам останалите коментиращи ... пази божкйееееееее :)
11
9
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
как може тези двамата да са прави а останлия целия свят да е наопаки и срещу тях,какви структурирани и либерално демократични общества имат без тормоз и контрол на медии и със солидна преобладаваща средно-богата класа и как може всеки да иска да ги ограби от към ресурси,2 страни с липсваща корупция или олигарси със свобода на словото,а лошия запад непрестанно ги атакува с фалшиви новини кибер атаки и скроени химически атакиех колко е нечестно всички срещу тях и то заради нищо просто ей така
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ястреб ОсманлиятаТи осъзнаваш ли, ястребе османски, че твоята държава и народ, вероятно щяха да са след евреите и поляците, ако беше станало това, което го пишеш. Щеше да отиде детето ти на училище, някой щеше да изкара една лентичка, с няколко цвята, да я опре на челото му, да види, че не е попада в точния цвят и щяха да ти го пратят обратно ... Ама можеше и в някоя мина, да го пратят, знам ли ... Хубаво ли щеше да е?
9
23
 
8
 
! Отговори
TT преди 5 години
Двете малки диктаторчета пак се събраха да си плачат на рамото...Основна тема-колко е несправедлив останалия свят който им бие шамари от всякъде....
8
32
 
9
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Тези двамата на снимката могат само да разпалят нова война в Сирия !Докато целият свят се мъчеше да спре войната в Сирия тези двамата правеха всичко възможно войната да продължи ! Единият имаше интерес да помага на диктатора Асад да се задържи на власт , а другия се възползваше от военното положение и пращаше армията си да трепи невинни кюрди във вътрешността на Сирия ! Но САЩ и ЕС си знаят работата , не случайно рублата и лирата всеки ден губят стойности !
7
14
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
от кьде на кьде султаньт се намесва и какво правят турските танкове в сев сирияда избива кюрдите после да ги сьбира в беж лагери и накрая да изнудва европа за парикоито изобщо не достигат до бежанците тези тримата защо не поискат да посетятзатворите в султаната да видят хората живи ли са при какви условия са това са100 000 образовани турци набедени при измисления преврат
6
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"След края на разговора, двамата излязоха видимо доволни и леко запотени. Путин придържаше ръка на кръста си отзад и леко приведен отиде да се измие."
5
7
 
18
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До Анонимен 4Разбира се, че така викаха и за Хитлер, който беше истински държавник и политик! За съжаление загуби войната! Днес светът щеше да е чудесно място за живеене, ако Хитлер беше постигнал целите си. А ти продължавай да си вярваш на кашер историята!
4
5
 
27
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
каквото и да си говорим тия са чорбаджийте определящи нещата не джендърите на запад!Забелязвате ли как ЕС и ФАЩ изобщо не фигурират вече в сметките им ,защото чисто и просто вече не са фактор!
3
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ястреб ОсманлиятаTe и за Хитлер така викаха ...
2
5
 
37
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
Царят и султанът кроят шапки! :-))) Драги ми балканоидни булгароиди, на горната снимка виждате двама политици и държавници! Понеже си нямате напрестава как може да изглежда един истински политик и държавник, поне на снимка да видите!
1
3
 
28
 
! Отговори
Ами те са преди 5 години
Господарите на ЕС.Вовата държи газта и пушкалата,а Ердо-милионна армия от Афро-Арабистан..Меркел и *** са мишлета...