Косовският премиер Харадинай заплаши Сърбия със САЩ

Нямате смелост да ни нападнете, убеден косоварът
7 дек 2018 22:50,
100
Косовският премиер Харадинай заплаши Сърбия със САЩ
Снимка: Reuters

Сърбия няма смелост да изпрати войници в Косово, а дори да го стори, американците ще ни защитят, заяви косовският премиер Рамуш Харадинай, цитиран от сръбския вестник "Блиц" и БТА.

Още по темата


Харадинай заяви за портала "Инсайдери", че "има кой да защити Косово".

"Един американски войник тук ще бъде достатъчен", каза той и добави, че "в такава ситуация САЩ ще защитят" Прищина.

Харадинай добави, че Косово ще формира своя армия, въпреки че някои страни членки на НАТО са против това.

Той посочи и че САЩ категорично са "за" формирането на армия на Косово и изрази увереност, че това ще се случи с американска подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите са врагове на България!
74
2
 
10
 
! Отговори
Мелничаря Кунц преди 5 години
ФАЩ и ИЗсраел са най-голямото зло на Земята...... всички беди идват от тях. Обаче във вселената всичко си има закономерни граници. Както всяко начало има и край. Няма вечна империя и на тия двете уроддливи образувания ще им дойде краят. Когато ФАЩ фалират и на яве а не само на книга ( което е факт ) , тогава *** ще бъдат изгонение от законната Палестинкса земя, която анексират всеки ден . Може да не е приятно това което казвам, но е факт. Историята го доказва.
73
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Косовски ***, албански *** .Никога вие в Еврозоната.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 73Напълно си прав! Няма народ да даде да го газят и смучат други държави, особено презокеански, които се правят на богоизбрани а девизът им е "НИЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА". Освен един *** народ, част от който - ***, като теб, които платено драскат и мислят, че могат да манипулират, а другата част - подлеци, бързо-бързо избягали за да плюскат, плюскат, плюскат...и да си мислят да се върнат, когато и тук създадем мнооооого за плюскане. Да, ама НЕ! Готованците - ВЪН!
71
4
 
15
 
! Отговори
Дървеноглави гении преди 5 години
До Анонимен 73Югославия тъпанляко, я няма, защото тя беше една мощна, независима и неподчиняваща се, голяма държава на Балканите - МНОГО, АМА МНОГО ЛОШ, ЗАРАЗЕН ПРИМЕР ЗА ДРУГИТЕ БАЛКАНСКИ ДЪРЖАВИ. Това, сладките ни западни братчеди, начело с горещо обичащите ни САЩ, зинали за целия свят и за Русия, не могат да допуснат. Затова с такава кървава грижа бомбардираха дори безсилния остатък от Югославия, под благовидния предлог, че защитават малцинствата, след като ги подкокоросваха и въоръжаваха.
70
1
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Няма какво да се каже - албанецът е прав. САЩ няма да ги оставят, защото така притискат Сърбия, която остана единственият верен съюзник на Русия тук. А на Балканите от край време когато Сърбия губи, ние печелим и обратно.
69
1
 
10
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НЕКА ПОСОЧИ , КОЯ -КОГА- И КЪДЕ САЩ СА ЗАЩИТИЛИ НЯКОЯ ДЪРЖАВА И ,ДАЖЕ, ОТ КАКВО СА Я ЗАЩИТИЛИ ...КАМО ЛИ ЗА ПРОВИНЦИЯ !?!?!?
68
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичам,сръбските булки,и певиците им са убави,и Леля Брена
67
16
 
6
 
! Отговори
Я, па Я преди 5 години
Проблема е голям, сърбите имат голям опит в това да ядат бой. Да не забравяме, че вече запалиха една световна война и бяха бити от всички и 5 г. несъществуваха като държава. После за благодарност, че по тяхна вина умряха 20 млн. европейци им дадоха половината Балкански полуостров. Тези времена свършиха, обаче. Сега много ще го духат ако нападнат Косово (Не, че Косово не е тяхно). Но докато те бяха заети да грабят земя от съседите си шиптърите им взеха Косово, а Унгария си чака Войводина.
66
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
KOSOVO E NEZAVISIMA DARGAVA I IMA PRAVO NA ARMIA,DOKATO SARBIA E ZAVISIMA OT RUSIA I NE MOGE DA PRADNE BEZ DA PITA RUSIA.
65
1
 
21
 
! Отговори
Амер. .Рамбо преди 5 години
Този,карабунар,забрави за,Косовска Митровица
64
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се, че САЩ ще изпратят войски срещу Сърбия.Нали една от най-мощните мвафии в САЩ е албанската. Та именно за да укротят тази мафия САЩ ще изпратят войски срещу Сърбия.Да са им честити на САЩ косовските албанци, които нахлуха като бежанци в САЩ , след провокирания от ислямисти конфликт между бошняци и сърби ,между косовари и сърби.
63
6
 
38
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Като влязат руснаците и ви занулят за 5 минути ще пееш друга песен.
62
1
 
9
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
Азмразавибезплатно
61
5
 
38
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Руските войници в Крим са окупатори на руското население там.А американските войски в Косово са освободители и побратими на сърбите и помаците живеещи в Косово.Няма такава *** пропаганда.
60
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме ми за албанци и сърби,не е наш проблем.Проблемите на сърбите ,да не ги правим наши!Сърбия имаше много начини ,как мирно и тихо ,да освободи територия в ковто са малцинство от десетилетия!Можеха да запазят част от Косово ,не слушаха умерени политици като Ругова,сега ще търпят Харадинай и Тачи!
59
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криводзурлата крушопипонеста глава. Мяза на башубозук тоя уррод. Няколко високи, снажни и бели момчета от спецназ може да го научат на обноски преди да позагреят с него.
58
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнездото на ислямски тетористи търгувсщи с човешки органи трябва да бъде изпепелено с ядрен взтив заедно с американската база там
57
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владимир скоро може да организира некаква неприятна случка или летален инцидент за тази наркотрафикантска говедарска подметка. Не може всяка мъърша да плямпа безнаказано каквото и скимне.
56
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8Малоумните не са добре приети в този сайт.