Дете пострада сериозно заради селфи върху влак

12-годишният е ударен от ток
10 мар 2019 23:01,
17
Дете пострада сериозно заради селфи върху влак
Снимка: Reuters

Дете на 12 години пострада сериозно при опит да си направи селфи върху вагон в румънския окръг Констанца, предаде Медиафакс.

Още по темата


Момчето и четирима негови приятели отишли на гарата в село Валу луй Траян, за да си играят. То се качило на покрива на един вагон, за да си направи селфи, когато било ударено от ток с високо напрежение, предаде БТА.

Детето е получило изгаряния върху 80 процента от повърхността на тялото. Екипи на службата за спешна помощ са му оказали спешна помощ и са го транспортирали до болницата.

Инцидентът се разследва от транспортна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тази категория борбата за "Дарвин" е безмилостно жестока, другият път да се качат цялата група ,
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз си мислех, че амо българският ток е нетолерантен.
8
1
 
7
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
При 80% изгаряния шансовете му за оцеляване клонят към НУЛА. Дано четат тука разни други кухоглави, че да се стреснат малко. С такава травма умираш бавно в болницата в продължение на седмица - две. Ако на лекарите им пука за теб, може да те тъпчат с обезболяващи докато умреш. Ако не им пука особено - болките са ужасни.
7
1
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Малоумието води до тежки последици за нашето здраве
6
1
 
15
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Много ви е тематична снимката, нейде из Пенджаб, щата Раджастан, Индия...хххххахахахахааа....
5
10
 
1
 
! Отговори
до петьо преди 5 години
До Petar, NYГлупости пишеш, прочети защо далекопроводите пренасят ток с напрежение 400 КВ.
4
3
 
15
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Токът се мери в ампери и показва какво минава през системата. Напрежението се мери във волтове и показва потенциялната разлика между две точки. "Ток с високо напрежение" не съществува като израз.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете глупости. Има жертви от всякакви етноси. Едно време лежах в Пирогов с момче пострадало от вагон. Той не си беше правил селфи, просто решили, че ще е яко да се качат. Е, и той беше целият изгорен, след не знам си колко пластики и месеци в отделението. Тая работа с вагоните трябва по някакъв начин да се спре. Да им сложат на всичките огромни надписи, охрана ли, знам ли. Това е супер *** начин да умреш, а обикновено точно това става - волтова дъга и чао. Тъпо.
2
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ТАКА ЧЕ И ВИЕ СТЕ КЪМ КАФЯВАТА РАСА КАТО НАС!!"Ще ти се, миличка, ще ти се. Още малко и ще изкарате ескимосите с произход Африка, само за да не се обиждате, но сте далеч от истината. Вие, кафеникавите, не сте известни с особен интелект, не се напъвай повече. Нито сме те викали тука, нито сме те канили, нито ни интересуват размислите ти по темата...
1
1
 
30
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До АнонименМоже да е,обаче и бели пострадват.И то на възраст в която би трябвало вече да са учили за тока и напрежението....Впрочем,по едно време в софийски квартал ****махала,където имаше електрифициран глух коловоз,станаха няколко поредни инцидента с малки убити от високото напрежение.Оказа се,че били пращани да проверяват дали има ток по жицата,ако няма-да я "наберат"...Е,имало е.