Свлачище в Турция отнесе 53 сгради и джамия

Хората в района са евакуирани
16 май 2019 18:50,
20
Свлачище в Турция отнесе 53 сгради и джамия
Снимка: Twitter/Daily Sabah

Свлачище унищожи 53 сгради и една джамия в черноморската провинция Орду в Северна Турция в четвъртък сутринта, съобщи Daily Sabah.

Жандармерията взе необходимите мерки за сигурност и забрани достъпа до областта. В квартала има 70 домакинства.

Пред репортери губернаторът на Орду Седар Явуз заяви, че властите са евакуирали 61 сгради. Той допълни, че държавата ще предостави 214 500 турски лири, или 35 700 долара, в подкрепа на евакуираните.

"Ще направим и други важни плащания, свързани с други техни спешни нужди", допъълни той.

През февруари в същия район се случи друго свлачище, заради което бяха евакуирани 29 къщи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еръх на тъпотията е да се търси бг враг номер едно в Турция. Политиците са врагове на народа си по принцип. Ако се биеха политици с политици, а не народ срещу народ, светът щеше да е прочистен.
12
3
 
5
 
! Отговори
До 12,13,14 преди 4 години
Що си мислиш, че като напишеш една простотия 100 пъти, тя.ще стане истина? А иначе, турците са си хора като нас, със същите.проблеми. В Турция не ни смятат за върховни душмани, напротив, отношението към нас е като към комшии, т.е. по-скоро добронамерено. Затова стига с тази омраза!
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТракиецНяма карма, това е тъ.потия, но иначе съм съгласен, че турците имат да си плащат за зверствата. И въпреки всичко, когато турците са се били срещу българи, сърби и гърци ( БАЛКАНСКАТА война) , български войници са проявявали човещина към турци като са им давали вода. Въпреки несгодите и макар и да са ми НЕПРИЯТНИ турците, и защото са врагове номер 1 на България, Сърбия и Гърция, въпреки това НЕ злорадствам, ако нещо се случи беда на турците или на семействата им.
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТракиецНяма карма, това е тъ.потия, но иначе съм съгласен, че турците имат да си плащат за зверствата. И въпреки всичко, когато турците са се били срещу българи, сърби и гърци ( Междусъюзническата война) , български войници са проявявали човещина към турци като са им давали вода. Въпреки несгодите и макар и да са ми НЕПРИЯТНИ турците, и защото са врагове номер 1 на България, Сърбия и Гърция, въпреки това НЕ злорадствам, ако нещо се случи беда на турците или на семействата им.
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТракиецНямя карма, това е тъ.потия, но иначе съм съгласен, че турците имат да си плащат за зверствата. И въпркеи всичко, когато турците са се били срещу българи, сърби и гърци ( Междусъюзническата война) , български войници са проявявали човещина към турци като са им давали вода. Въпреки несгодите и въпреки това, че не храесвам турците, и ги считам за врагове номер 1 на България, Сърбия и Гърция, въпреки това НЕ злорадствам, ако нещо се случи беда на турците или на семействата им.
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Свлачище в Турция отнесе 53 сгради и джамия "Друг път свлачището да отнесе по 53 джамии, така иначе джамиите са отвратително грозни и ненужни.
7
3
 
2
 
! Отговори
Тракиец преди 4 години
Това нас какво ни грее като информация? Въпреки, че Турция кармично има какво да изкупува като грехове.. Ама много, също и Щатите имат да изкупуват..
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До привет от ГерманияAmna godumun sarhosu ananin aminda senin allah,turk makamlari bu hainin ip adresini bulsun ve icabina bakilsin turk dusmani
5
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си правете пиар с човешко нещастие.Болеста няма национална принадлежност. Срамно е, да се радвате
4
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За момент прочетох 53 джамии и ми стана приятно.....после си разбрах грешката.....
3
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА
2
25
 
13
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Къде е бил аллах да спаси поне джамията ?!Аллах вече е много възрастен и не реагира бързо на събитията ! Трябва да го пенсионираме !
1
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Good