Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"

Нападнати са в нощен клуб в Задар
21 окт 2019 20:05, Елка Василева
385
Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"
Кадър: YouTube

Двама чернокожи войници от американските военновъздушни сили са били брутално пребити в събота вечерта в нощен клуб в хърватския град Задар. Войниците, които били дошли на почивка в Задар от Вирджиния и Джорджия, са били нападнати по време на „туъркване“ в клуба, където открито показвали, че са хомосексуалисти, пише Zadarski.hr.

При нападението от страна на голяма група мъже американците едва са се спасили, като в крайна сметка са били транспортирани в спешното отделение на местната болница. Те са получили лекарска помощ, тъй като главите им са били разкървавени, имали са хематоми от получените удари.

„През изминалата нощ преживяхме един от най-лошите моменти в живота си. В клуба бяхме нападнати от група от 8-10 хърватски мъже. Никога в живота си не съм се чувствал толкова безпомощно. Изглеждаше, като че няма да ни пуснат живи“, разказа шокираният 24-годишен войник. Той е споделил първия си подобен опит в социалните мрежи, където е получил подкрепа от своите приятели от поделението, познати и приятели по цял свят.

От полицията в Задар потвърдиха, че през нощта срещу неделя в нощния клуб „Опера“ е станал инцидент, при който са пребити двама американски граждани на 25 и 24 години. Полицията е получила сигнала около 3,20 часа, като нападението е станало около 3,10 часа.

При нападението над двамата американски войници са участвали няколко неизвестни лица, които са им нанесли леки телесни повреди, удряйки ги с юмруци и нанасяйки им ритници по главата.

Полицията в Задар работи интензивно за установяване на самоличността на нападателите и причините за нападението. Засега нападателите се издирват за нарушаване на обществения ред, което е в сферата на нарушенията, но разследването ще покаже дали при физическото нападение над чернокожите гей войници е имало елементи на престъпление от омраза, което е наказуемо деяние, пише „Ютарни лист“.

„Пътуването, което започна толкова добре, приключи по толкова ужасен начин, но съм благодарен, че аз и приятелят ми сме живи!  Имаме няколко синини, но ще сме добре!“, каза 24-годишният мъж от Джорджия. Неговият приятел на 25 години от Вирджиния сподели в социалните мрежи същия разказ от болницата в Задар, където и двамата са настанени, охранявани от полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
2
 
15
 
! Отговори
Octavius преди 4 години
Абе... Браво на братята хървати, само това ми идва да кажа !
176
1
 
10
 
! Отговори
Пешо тира преди 4 години
Епа следващият път да отидат в Албания и там да пробват да 'туъркнат', 100 % ще е шоу !
175
5
 
7
 
! Отговори
Димитър преди 4 години
Хомосексуалист няма. Както няма и хетеросексуалист... Научете се вече...
174
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЛРАНО НА ХЪРВАТИТЕ. ЮНАЦИ.
173
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жан Клод Юнкер винаги туърква, когато Борисов го цунка.
172
4
 
33
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво е "туърквам"?Браво на хърватите! Трябва да вземем пример от тях!
171
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Туъквали = това което се случва с бсп след избори ..
170
39
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По скоро путин са го туъквали 10 /12 пъти снощи
169
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са бити без нищо!Много умело в статията е скрита причината за побоя с думата ,,туъркували"!Истината е ,че рейнджърите са си въртели задниците предизвикателно пред хърватските мъже в заведението!Хърватите са го взели като покана за секс и естествено е да се обидят !
168
1
 
49
 
! Отговори
Искра фидосовата преди 4 години
Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали. - ами ако бяха потанцували в суадитска арабия?
167
1
 
33
 
! Отговори
Циник Гугъл казва: преди 4 години
Какво е туърк Twerk?Казано накратко специфични танцови движения с дупето. Стават особено популярни, след като певици като Бионсе, Кристина Агилера и Дженифър Лопес често танцуват по този начин в клиповете си.
166
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смех, тия себе си не могат да опазят, а ние разчитаме на тях при евентуален конфликт. Това е пример защо меките китки не трябва да са в армията. Случката напомня и как великите коиловци пребиха военни от елитните части на Франция. Въобще по нашите географски ширини меки китки не е имало, няма и не трябва да има в армията!
165
6
 
40
 
! Отговори
tye преди 4 години
Американските войници не могат да бъдат съдени за военни престъпления в друга държава. Те са недосегаеми. А някакви си аборигени от Балканите си позволяват да бият АМЕРИКАНЦИ. Какви са тези бе. Това е не чувано своеволие на тези диваци. Те там дъжава нямат ли да им каже че американци не се бият. Те са богоизбрани, новата арииска раса "или *** ". Престъпление е някой да си помисли да напада американци-все едно, какво правят Америка е от "добрите". Всички които не мислят така са от лошите.
164
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Туъркването е специфичен танц при който главна роля изпълнява дупето. Първо представям си каква отвратителна гледка е било, второ отговаря си на имиджа на американската армия и трето напълно нормално е на харватите това да и е дошло в повече:)
163
1
 
41
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До +-Май "туъркването" на двуметрови мъжаги им е дошло в повече на хърватите... Що ли!?
162
2
 
48
 
! Отговори
Juls преди 4 години
СПАСЕТЕ ГЕЙОВЕТЕ!!! Време е да направим защитени територи тип резервати за гейовете, където те да бъдат хранени и пазени от бракониери и зли хомофоби.
161
64
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балкански синдром!
160
4
 
68
 
! Отговори
майорски преди 4 години
не разбрах защо са ги били...-заради това че са гейове-заради това че са тъмнокожи-заради това че са американски войнициили заради трите неща накуп!?и може ли някой да ми преведе какво означава :"туъркване " ...няма такава българска дума или ? ало ДНЕС да се обадя в комисията за да ви проверят какви ги пишете ! нов български език ли създавате ?
159
3
 
37
 
! Отговори
+- преди 4 години
Не можах да разбера ,защо тази случка в Хърватия е публикувана у нас и по точно в Днес-ел сайт !?Зардаи това ,че са хомосексуалисти или пък заради това,че са тъмнокожи илипък ,че са американци !?Заради кое от това трябва нас да ни интересува,а?
158
7
 
55
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Такава е цялата прехвалена краварска армия!Първия гей парад преди 30 години тръгва именно от обратните кравари в тяхната армия. А нашите продажни герберунгели им се кланят и ги боготворят. В Ново село е същата воняща краварска извратения.