Камионът, спипан с 41 мигранти в Гърция, с БГ регистрация

Арестуван е шофьорът, който е грузинец
14
Камионът, спипан с 41 мигранти в Гърция, с БГ регистрация
Снимка: БТА

Хладилният камион, който бе задържан от полицията, след като е превозвал 41 мигранти в Северна Гърция, е с българска регистрация, предаде Ройтерс.

Още по темата
Камионът най-вероятно е влязъл в южната ни съседка от Турция.

Мигрантите, повечето от Афганистан, са живи и невредими, съобщи полицейски представител, като добави, че хладилната система на камиона не е била включена. Освен афганистанците в камиона е имало и един иранец и един сириец, а шестима от мигрантите били непълнолетни, предава БТА.

Полицията съобщи, че осем мигранти от камиона са имали дихателни проблеми, но другите нямали оплаквания.

Полицията спряла камиона близо до град Ксанти за рутинна проверка. Шофьорът, 40-годишен грузинец, е арестуван, а мигрантите - отведени в близкото полицейско управление за идентификация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Мишо ТРЕНДАФИЛОВ преди 4 години
Камионът бе последван (пазен) през целия път от София до Кулата от полицейска кола с включени сини светлини на 30 октомври около обяд!?!
10
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво като е с българска регистрация? Важно е кое е собственика му.Явно е някой от използвачите с двойно гражданство с южната ни съседка.
9
1
 
7
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Един въртеше търговия с БГ паспорти ! Въпросът е : КОЙ ВЪРТИ ТЪРГОВИЯ С БГ РЕГИСТРАЦИИ ???
8
3
 
11
 
! Отговори
Разобличителят преди 4 години
Каналите се контролират от хора на тиквата. Не забравяте кой прпдаваше оръжие на ИД и Ал Кайда естествено с благословията на ЦРУ.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шведски камион с българска регистрация, на името на албанска фирма, управляван от грузинец,хванат на гръцка територия,пълен с афганистанци,отиващи в Германия!Да живее дружбата между народите!
6
4
 
5
 
! Отговори
Шкембе Войвода преди 4 години
Мойте хора. Първо ги правя бг граждани после им давам бизнес да въртят
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А колко шиптери карат бг регистрация камиони в европа бедна ви е фантазията първо лична карта после бг фирмичка с бг камионче и айде после на макрон пакета бил виновен
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочуваме се, тези които неразбраха първия път сега ще чуят вече. Държавата цирк.
3
4
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
предстои да видим още много камиони с наша регистрация да извършват същото тва вече не е новинаняма нужда да реагираме превъзбудено никой никога не ни е обвинил като държава че извършваме нещо нередно относно трафикатака че по чуствителните да се успокоят ако има критика относно нас за нещо тя би била основателна и арогантната и агресивна реакция в отговор от наша страна не начина за изразяване на несъгласие
2
6
 
16
 
! Отговори
13 преди 4 години
Какви съвпадения стават с тези български регистрации, нямащи нищо общо с България. Сега Макрон пак ще каже нещо за Африка и България и Баце ще му се извинява в социалистическите мрежи. Не е казал лошо за нас, дори един вид комплимент ни е направила и със задоволство очакваме пак да ни похвали така.
1
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че с каква друга да е?