Годеницата на сина на Еди Рама е сред жертвите в Албания

24-годишната Кристин е загинала с майка си, баща си и брат си
29 ное 2019 07:22, Елка Василева
18
Годеницата на сина на Еди Рама е сред жертвите в Албания
Снимка: blitzquotidianо.it

Годеницата на сина на албанския премиер Еди Рама е сред жертвите на катастрофалното земетресение в Албания, предаде ДПА, като се позова на местни медии.

Кристи Речи, която е на 24 години, е била погребана вчера заедно с родителите си и брат си, посочва новинарският сайт shqiptarja.com.

Още по темата

Тялото й е намерено в руините на 6-етажна сграда, която се срути в Дуръс. Първо са били извадени телата на Кристи и баща ѝ, а по-късно и на майка и брат ѝ.

Кристи е била сгодена за Грегор Рама. В пост в Instragram Грегор се сбогува със загиналата при труса Кристи и нейното семейство.

Според последните данни жертвите на труса вече са 49. Ранените са около 750, от които десетки са в сериозно състояние. Спасени изпод руините са 45 души.

Папа Франциск направи благотворително дарение от 100 000 евро за пострадалата Албания, а фондация Отворено общество, основана от филантропа Джордж Сорос, обяви, че отпуска 500 000 долара спешно финансиране за усилията за възстановяване на страната, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е тъжно да си идат така млади хора и да се затрият цели семейства.
14
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
та ние не изпитваме жал и към себе си!..Ако имахме капка жал ,нямаше да се оставим тотално ДЕГРАДИРАЛИ,брутални ,крадливи и манипулативни същества да дърпат конците на Територията ни..
13
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До 10,знаеш ли защо от край време ни наричат "диваци и варвари"?..Ще ти кажа,но преди това:-Знаеш ли какво отличава човека от животните?..-Не,не е възможността да "общуваме",защото и много други видове го правят без да имат азбука и писменост!..Разликата е в това,че в човека са заложени съпричастност,съжаление,разбиране,жал,милост,състрадание..НЯМА животно,което да изпитва жал към жертвата си!..Ние,българите ,също..Тия гени ни липсват..За това сме "диваци и варвари"
12
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До 10,тогава не ги сравнявай!"Различни" са,защото ТИ не си брата на Кристи..Ако беше,май щеше по друг начин да мучиш..И да,едното е ЕСТЕСТВЕНА кончина на човек,който си е поживял като царче...Другото е НАСИЛСТВЕНА,жестока смърт на лице,пред което е бил Живота,но му е отнет по тоя нелеп начин...та айде не мучи много..
11
0
 
4
 
! Отговори
10, преди 4 години
Ти не си ПроСоТо, а ПроСтоТо.Едното и другото са различни неща и няма какво да ги сравнява един едър рогат ***.
10
4
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
трагедия!..Истинска трагедия!..а некои ронят фалшиви сълзи за некой си,който доживял до 77 г. и цял живот е бил "любимец на Съдбата"....ей това е един от аспектите на ФАЛША в живота ни..
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100 000 са парите, които църквата изкарва ДНЕВНО от билетчета за вход във Ватикана........Да, интересно. А Израел колко пари прати? А Турция? Главното мюфтийство?Наивно е да припирате, че папата пратил малко пари на ислямчyгите, при все че другите - дори тези от същата религия се правят на неразбрали. Съвсем се оевропейчихте!
8
0
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Нпукано е поради технологията,матриялите,икономиите и майсторите.Застраховайте и се молете на Господ да не спите докато тръсне!
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
новото строителство е ужас.напукано още преди земетръс
6
7
 
19
 
! Отговори
Силвана преди 4 години
100 000 са парите, които църквата изкарва ДНЕВНО от билетчета за вход във Ватикана.смешни са..
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Исках да напиша папата, но и папара става... малко като попарите дето ги дроби
4
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на други места стават тежки земетресения и катаклизми,но при тях не срещаме имената нито на Сорос нито на папара.От това се подразбира кой имаше интерес от създаване на албанско Косово.
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сръбска ГордостГотви се окупация и на Албания.И какво са ти виновни албанците от Албания,бе?Те вашите сръбски албанци от Сърбия ви насадиха така.
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моите съболезнования.
1
1
 
61
 
! Отговори
КС преди 4 години
Бог да прости всички жертви на земетресението.