Полицейски син сред задържаните за смъртта на Тоско в Солун

В ареста са двама фенове на ПАОК, имената им се пазят в тайна
32
Полицейски син сред задържаните за смъртта на Тоско в Солун
Снимка: фен клуб Бултрас

Полицейски син е един от двамата задържани фенове на ПАОК, които са заподозрени за смъртта на привърженика на Ботев Пловдив Тоско Бозаджийски, съобщава "Български новини".

Нападателите са на 24 и 26 години, но имената им се пазят в тайна. Според електронното издание на Катимерини, наблюдаващият прокурор е наредил допълнително разследване на инцидента и как са действали пристигналите на място полицаи. За целта ще бъдат използвани записите от видеокамери на околните сгради.

Още по темата
Бозаджийски бил заедно с приятели в Гърция, за да подкрепят местния "Арис" срещу ПАОК. След мача се стига до сбиване, при което българинът загива, а двама други са ранени. Българската група е била в заведение в Солун, готови да тръгнат за България. Облечени в клубните символи обаче, които наподобяват тези на "Арис" (Солун), родните привърженици били застигнати от фенове на ПАОК, които са започнали да ги бият. В мелето Бозаджийски е паднал на улицата, където в този момент е минавал автомобил, който смъртоносно го е прегазил. Колата е била управлявана от 26-годишна гъркиня с чуждестранен паспорт.

Въпросната жена е идентифицирана и е привикана за разпит. След него обаче на нея не е повдигнато обвинение, нито пък й е наложена ограничителна мярка.

Наблюдаващият прокурор обаче е наредил да се разследва дали фатално за Тоско Бозаджийски е било прегазването с колата или нанесените му удари от запалянковците на ПАОК. За целта се изчакват и резултатите от аутопсията със заключенията на съдебните медици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не се обединим във Великобалкания? Ще станем най-силната държава Европа и ще заместим Великобритания.50 милиона население, 500 хиляди кв. кмОво е Великобалкания.
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
- Maме, кажи как казва котката? - Мяу! - Кажи как казва кучето? - Бау! - Кажи маме как казва прасенцето? - Не мърдай! Полиция! Ръцете на тила!
23
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цял живот фуржка да носиш. Да те сочат хората с пръст. Любо Ушев да те наричат и да викат к******! Абе, ушев! Научи ли си името и научи ли се да се подписваш. Че това тротора, трутуара, торотароара си е виц вече. Знаете ли как полицай отваря консерва? Блъска по капака и крещи "Отворете! Полиция!"
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един ултрас по-малко, аз не виждам проблем. Знаел е рисковете. Тея дето карат с 200 по калпавите бг пътища и се пребиват са същата пaсмина и тях ли да съжалявам .. ?
21
5
 
13
 
! Отговори
Франко преди 4 години
Дали има логичен отговор на въпроса аджеба какво са търсели на мач между гръцки отбори?
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подобни екземплярчета са се самозабравили. Гадно е да ги виждаш по улиците нагли и агресивни без грам възпитание. В България подобно поведение се толерира благодарение на пасивността на обществото и държавата. И става страшно, когато подобни гаменчета се срещнат със себеподобни или със смели хора с високо самосъзнание. Визирам случая с австралиеца. Стига се до фатални последици.
19
3
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ ДА ГО ПРОСТИ
18
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой нормален ходи по стадионите?Те ходят само да се бият и чупят!
17
3
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
ще се разминат с нанасяне на телесна повреда или не предумишленно убийство
16
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 4 години
До АнонименСигурен ли си че си мъж?
15
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото е търсил,си го е намерил.И ти ще си намериш това което си търсиш.
14
14
 
8
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Каквото е търсил,си го е намерил. Сега да го съжалявам ли трябва!? Че е ходил да се бие в Гърция, защото тук няма мачове в момента..... Айде стига
13
4
 
3
 
! Отговори
Неразумнииийййй преди 4 години
До PPKА аз не харесвам плиткоумни личности като теб. И защо въобще се нагърбваш с трудната задача да даваш определения на хората харесващи спорта при положение, че ти определено си доста далеч от тези неща?
12
1
 
4
 
! Отговори
Може ли да си такава преди 4 години
До АнонименАнонимна и *** мишка.
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах едно сходно клипче, пак едни бяха мнооого силни с качулките и тръбите, биеха наред, докато от другата страна не спря една тъмна кола и не излязоха трима с автомати.Не разбирам идеята на хората които отиват специално да се млатят, какво като е противников играч? Къде е "и да паднем и да бием, пак ще се напием? "затова спрях да ходя на подобни спортни събития, по безопасно е да гледам мача от вкъщи.
10
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1"Къв го търсят в Гърция?" Нали? Тези селяни така и не разбраха, че за да са истински граждани трябва да си седят по цял ден в панелката и да не излизат никъде. Майка им да ги пере и да им купува храна и да ги готви понеже един гражданин с 2 "вишута" ако не може да си намери заплата за над 5000 на месец, по-добре изобщо да не се захваща. Нали така?
9
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая идиотщина с тия футболни запалянковци никога няма да я разбера. Някакви хулигани си търсят повод за бой. Не може целия свят да е от един отбор за да не се тразнят слабоумните.
8
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Достойна кончина за един футболен оли го френ. Виновни няма да се намерят, а то и реално няма, защото тоя сам е скочил пред колите. Роднините му да пият една студена вода и чал!
7
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчетата не са някви хулигани ,а просто са отишли на екскурзия до Солун и да гледат дерби мач, спокойно са хапвали в центъра на Солун преди да си тръгнат. Грешката им е била ,че са носели клубни символи Гърците са животни, скоро имаше и инцидент биха немци на мач от детската шампионска лига, пак с тръби и каски. Големи мъже са, страхливи плъхове. Ще потулят случая, още повече ,че става въпрос за българи!
6
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гръцките полицаи бият и принуждават хората да се подписват под документи,които не разбират и не знаят какво пише там в документите,ако не са съгласни да се подпишат,гърците бият хората и ги принуждават да се подписват насила,това е редовна практика в Гърция,затова не им вярвайте!