Ердоган се закани: Ще разбием икономическия "триъгълник на злото"

Това ще стане с реформи, обяви турският президента
Обновена: 26 дек 2020 17:48 | 26 дек 2020 17:45, Красимир Ангелов
178
Ердоган се закани: Ще разбием икономическия "триъгълник на злото"
Снимка: БГНЕС

Турция ще извърши структурни реформи, за да разруши "триъгълника на злото" на лихвените проценти, инфлацията на валутния курс, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

Той добави, че Анкара е решена да създаде система, базирана на производството и заетостта, предаде Ройтерс.

Ердоган обеща пакет от съдебни и икономически реформи миналия месец, създавайки очаквания за възможното освобождаване от затвора на политици и правозащитници, включително от кюрдската общност. Но неотдавнашни коментари на президента за съдебни решения засилиха скептицизма по отношение на обещанията му, отбелязва БТА.

Говорейки чрез видеовръзка на церемония в Анкара, Ердоган заяви, че Турция провежда демократични реформи не защото е "принудена" да го направи, а защото "нашият народ ги заслужава". Той добави, че представянето на реформите в парламента ще стане бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е чакалът да продължава да вие денонощно от ракетата!
32
6
 
12
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
До Анонимен 43Историята на турите започва 1923 година ... но българите са били 500 години под турско робство до 1878 година ...Булгааааар булгааар ... по естествен път ли се раждате такива колосални охлювофреннични тъппатси, или ползвате някаква свръх-секретна извънземна технология за изкуствено затъпяване?!
31
1
 
7
 
! Отговори
ичкия преди 3 години
До Анонименот 13 век не сте мръднали мозъчно. Не знам кое е "Гоуемия"ти проблем, Яж си кренвирша и отивай да гледаш Краси Радков.
30
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Ердоган всичко, което не го е решил самият той е зло.Така си се напада и със Сирия и с Ирак и с Армения. И налага един хубав живот - красота.Само дето не ги пита потърпевшите дали са доволни.
29
9
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Военната техника на гърците е последна,а на турците- като нашата от преди 50 години
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЯстребителятГолемият проблем е, че вашата история започва 1923 г, а нашата преди 13 века!
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЯстребителятСамо дето именно българите ликвидираха 1878 и 1912 г тази т.н. цивилизация.Направихме услуга на човечеството като намалихме територията ви около 5 пъти.
26
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ruskiya prezident Putin pohvali Erdogan s dumite ,chovek na mqsto nqma razminavane na dumite ,tvurdeniyata mu s deystviyata mu,moje da se doverish na takuv prezident
25
14
 
9
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
До Ямболски цървулТсървуле, в 12томния си труд "Изследвания на историята" английският историк и философ Арнолд Тойнбее пише за Османската империя: "Османската империя за разлика от общоприетото не беше империя, а една цивилизация, временно поставена в хибернация. Когато дойде правилното време и условия, тази цивилизация ще се събуди и продължи развиетието си от там, където е спряна." Проблемът на българите е, че 90% от историята им е лъжа, и останалите 10% са измислици.
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Predi sedmica v Turciya otkriha golqmo nahodishte za zlato ravnqvashto se na 7 miliarda dolara,shte go izkara turska firma a ne kato u nas chujdi firmi
23
1
 
3
 
! Отговори
СТАТИСТИКА преди 3 години
12% ходят летуват на курорт. Само 5% редовно, всяка година. Само един от всеки 100 шофьори у нас кара нова кола. България автомобили до 5-годишна възраст са едва 75 хил. Ако средна класа семейство имат средно 1,5 коли, то 75 хил. коли ги имат 50 000 домакинства, от 3 006 376 домакинства. Консумация домакинства 2009 е 33 милиарда долара, 2019 г. е 40 милиарда долара, при инфлация 20% за долара. НЕ ПОКРИВА ИНФЛАЦИЯТА
22
9
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Ако стане война(ДАНО ДА НЕ СТАВА) между Турция (700 000 армия) и Гърция( 100 000 армия) .Победа за гърците! Гарантирам.
21
14
 
14
 
! Отговори
Rte преди 3 години
Ердо е световен лидер, не кукла на конци. Чете мегдан на САЩ, чете на Путин. Това е имперското мислене. Каза на САЩ: Ало, имате работа с Турция, не с племенно образувание. Ако ще въвеждате санкции, давайте. Не ни дреме. Опитаха да го свалят с преврат, не стана. Сега с икономическа война. Методите им проработиха със Саддам, с Кадафи. Но разликата в народите не я отразиха. Това са хора, готови да лягат под танковете за този байрак, за този езан. Не са бегълци-бежанци.
20
7
 
9
 
! Отговори
Thomas Linke преди 3 години
СВОБОДА ЗА КУРДИЯ !РЕКА ЕФРАТ - ГРАНИЦА МЕЖДУ ГЪРЦИЯ И КЮРДЕСТАН .ПЛАНИНА АРАРАТ и ЕЗЕРО ВАН - НА АРМЕНИЯ .РЕПУБЛИКА ПОНТОС - ФРЕЕДОМ .
19
8
 
5
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
Бай *** е специалист по всичко - със същата лекото обсъжда качеството на тора, който е нахвърлил по полето днес преди да седне да си цоца евФтината джибрица, произхода на Олмекската култура, грешките на главния съдия в международен мач, физическите качества на екс-бозона, слабостите на квантовия компютър, икономическите проблеми на Турция, геологията на Марианската падина и пр. и пр. и пр. и пр. ...Машаллах! На такива преди на турски им викаме "боколог", сега само казваме "българин".
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22. Абе май не бе бутафорем преврата (опита). Ама го бяха предупредили навреме и успя умело да извърти нещата в своя полза!
17
0
 
4
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Даденостите да се пребори кризата ги има,ама пусто вироглавие...Не може на много фронтове с ограничен ресурс.Някои неща ще трябва да ги преглътне просто.
16
2
 
3
 
! Отговори
diado mraz преди 3 години
ima zlato , moje da pecata liri tur. ami nie kadesme a ,imame samo govna mai !
15
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вътрешни проблеми на държава от третия свят, не знам защо от dnes.bg са решили че е толкова важно да ни информират какво щял да прави ердогана
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май май все още сме в Османската империя. Ердоган си има огласители в лицето на "българските" медий.