11 жени са обезобразени в "естетично студио за красота"

Собственичката е задържана
2 юни 2021 12:14, Ния Христова
53
11 жени са обезобразени в "естетично студио за красота"
Снимка: Pixabay
Сръбкиня, представяща се за лекар, обезобразила 11 жени в "естетичното си студио" в Белград, съобщава вестник "Блиц".
 
Измамницата е задържана при опит да избяга от страната. През март група жени и мъже подадоха искове срещу Олгица Марканович. Тя бе обвинена за това, че ги е обезобразила в салона си за красота. Освен в Белград, псевдолекарката работела и в Баня Лука.
 
Министерството на здравеопазването направила проверка, която установила, че Марканович е причинила здравословни проблеми на 11-те жертви, подали сигнала, като някои от тях имали и сериозни здравословни проблеми. Публикувани са и снимки на хора с изгаряния по лицето.
 
Тя работела без лиценз или разрешение от министерството на здравеопазването.
 
Предстои прокуратурата да вземе решение дали да остави Марканович в ареста.
 
Миналата седмица в Сърбия бе арестуван и фалшив пластичен хирург - Саша Кнежевич, който всъщност е масажист и който заедно с майка си, която е цветарка, извършвали хирургически операции, за които не са имали познания и лиценз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
23
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Често срещам по улиците обезобразени жени, но демонстративно те се харесваха - едни джуки като на дрът *****раст разпореното отверстие при напън, когато дебелото черво излиза навън.
11
0
 
37
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
Глупаците са като тревата,колкото повече се коси,толкова повече избуява! Във време на просташка меркантилност и бездънна бездуховност се плучават такива резултати!Лицензите не решават проблема.Има осакатени и обезобразени във водещи световни клиники,най-много американски! Справка-интернет.
10
0
 
7
 
! Отговори
Аззз преди 2 години
Тая новина я въртите през има-няма 2 месеца.
9
0
 
29
 
! Отговори
Естет преди 2 години
И какво означава "обезобразени" ?! Те са си били такива и преди процедурата. И вместо на наблегнат такива неща като финес, обща култура и умения за общуване, решили да си правят джуки /примерно/. Еми ... можем да обобощим, че просто са изхарчили едни безмислени пари.
8
0
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
И защо изобщо са прибягнали до подобен тип терапия?
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в БГ има много пачи ***.
6
0
 
16
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Защо не е избягала в България , тука е раят за такива , и никой не ги пипа , и ако стигне до съд , ...УСЛОВНО , и пак на пистата .
5
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Заслужава hanged, drawn and quartered.
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като са прости.И не харесват и обичат себе си. Тялото което са си изрбали преди да слязат на земята.Слабо развитите материални и духовно бедни незнаещи какво е естествена красота,си правят подобни неща,защото не се харесват и не са хубави.Не приемат себе си.Никаква духовност.
3
0
 
9
 
! Отговори
Менто преди 2 години
СрпскисиГании! Оно грозно, ете дофтуру виновен и господ не мой *** упрай.!.
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лудите паричковци търсят пластичен хирург и повишеното търсене поражда предлагане. Групата жени и мъже, подали искове, преди да се подложат на хирургична интервенция, направили ли са си труда да се информират за наличието на лиценз или разрешение от министерството на здравеопазването?
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като има шарани, ще има и рибари