Хиляди на протест срещу Covid-мерките в Загреб

Те протестираха срещу задължителната ваксинация в определени сектори
18 сеп 2021 21:40, Красимир Ангелов
62
Хиляди на протест срещу Covid-мерките в Загреб
Снимка: БГНЕС

Няколко хиляди души излязоха на протест в столицата на Хърватия - Загреб, срещу въведените противоепидемични мерки в страната и изискването за задължителна ваксинация на работници от определени сектори.

Демонстранти се стекоха от много региони на Хърватия се събраха на централния площад в Загреб за шествие под надслов "Как да бъдем хора и да останем свободни, когато се опитват да ни лишат от човечност и свобода".

Организаторите на акцията, действащи от името на общественото движение "Инициатива за права и свободи", отбелязаха, че с темата за разпространението на коронавируса се злоупотребява в интерес на постигането на определени политически цели, съобщава БГНЕС.

В крайна сметка протестът премина спокойно и без ексцесии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук стачкуват ресторанчета и кафенца ,да работят а същност търсят пачки от държавата ,то затова никой не ги подържа
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борбата винаги е кървава.Такава е целта,гърч страдание и кръв.Жертви за някакъв бог.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В такова безвремие,при липса на редовно правителство,едва ли нещо ще се промени.Малко шум,много трагедия и пак спи града...България е само транзитна територия.Чия!?
36
0
 
16
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Всички трябва да протестират срещу тиранията, потъпкването на човешките права и медицинския фашизъм.Борбата ще е тежка и трудна,но хората се пробуждат и има надежда!!!
35
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Въпрос=Освен това, Дания и Холандия нямат нищо общо със Швеция по въпроса. Просто напразно ручаха жабетата. Също като Германия и останалите. Най-добър е естествено създадения имунитет. Всички ваксинирани също ще изкарат вируса. Не се знае и няма скоро да се знае, тези ваксини съсипват ли естесвения имунитет или не. Но ще се разбере. Стискам палци на ваксинираните. Дано Бил Гейтс не се окаже победител. И ще съм против да затварят и дисктиминират ваксинираните ако един ден се обърне палачинката
34
0
 
37
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
До Германец от Герман- на теб ли само още не ти ясно че в Швеция от самото начало не се носят маски. Никакви локдауни, затваряне на училища, бизнеси, ресторанти и т.н.Дори когато са били 1% ваксинирани. Имаше само препоръки и за кратко ресторантите работиха до 22ч, но отпадна преди месеци. И на никой не му пука кой е ваксиниран и кой не, нито ги питат.
33
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Емигрантите си тичат без ваксини, без тестове, без нищо, а нас ни побъркаха. Защо така.
32
3
 
39
 
! Отговори
до 27 от славянин преди 2 години
Много се съмнявам, че един зъболекар ще ме изгони от кабинета си ако не съм ваксиниран или нямам тест!? Всъщност не се съмнявам, сигурен съм! Защото нещо не съм убеден че пред всеки частен зъболекарски кабинет ще стои полицай, който да проверява сертификати на пациентите!
31
41
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и мангъра е ваксиниран , а пък ви лъже в очите от телевизора.
30
6
 
7
 
! Отговори
психопат идиотски преди 2 години
"Знаеш ли, че има технология на революцията и ключове в матрицата?....." обратно немедлено в диспансера.
29
24
 
5
 
! Отговори
шепа анти идиоти преди 2 години
има и там.
28
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самото броене на проценти инжектирани и тръбенето им е достатъчно за всеки нормален да разбере, че нещо не е както трябва.
27
3
 
8
 
! Отговори
Трън преди 2 години
До 16,И какво като не гласува българинът? Вие като гласувате усещате ли промяна след гласуването Ви?
26
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При тези май няма член 38 както в БГ. В БГ този член казва. Цитирам по памет. Никой няма право да задължава гражданите с принудителни мерки. Въпреки че Бибитко ни направи КПП-та и наруши по най безцеремонен начин член 38 и си направи кеф на дедовия.. В момената преброяването на населението също нарушава член 38 като насилствено брои населението и го заплашва с глоба от 160 лв. Винкелите май ше требе да ги никелираме за да се сетят за член 38-ми.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 36: Като гледам не са заплахи. Предупреждения. И защо използваш чужди имена? Свикнал си да лъжеш. Малко ти остана и на теб.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 28: Не го умееш сарказма. Не е за всеки. Не си виновен. Толкова си можеш.
23
9
 
27
 
! Отговори
До кал ел преди 2 години
Заплахи ли отправяте? Какъв ви е проблемът, след като вие сте ваксиниран? Защо сте толкова серт?
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия ни завиждат, че при нас няма а като има не се спазват ;)
21
7
 
25
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 32. Каквото си пожелаете, можем да ви направим всичко. Дори ритуално жертвоприношение, не е проблем, само трябва да го пожелаете. Така като гледам, господарите ти са с пълен памперс и нищо не си пожелават, не виждам задължително инжектиране.
20
5
 
47
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 22. Праскаш, праскаш ...колко време ще е задължителна? Знаеш ли, че има технология на революцията и ключове в матрицата? Искаш ли да ти издам как можем да се активираме и да ви смажем за 24 часа? 1. Църквите бият цял ден камбаните на война, 2. Пред тълпата във всеки град свирят гайди. Ясно ли ти е, че няма да остане нищо държавно непомляно? Дълбоките Ради и Кунчовците ще се превърнат в километрични кървави следи. Фердинант към Борис - Внимавай с българите, всички стават хайдути за един ден.