Верижна катастрофа с над 20 коли в Букурещ

Трафикът останал блокиран в продължение на няколко часа
9 дек 2021 18:09, Ния Христова
8
Верижна катастрофа с над 20 коли в Букурещ
Снимка: Pixabay
Верижна катастрофа с над 20 автомобила е станала тази сутрин в Букурещ. Нанесени са материалните щети по част от автомобилите. Собствениците им са били принудени да ги оставят на пътното платно, съобщава телевизия Диджи 24. 
 
Верижната катастрофа е станала на мост, който е бил покрит с лед заради пръскачки за напояване, намиращи се около пътя, разказаха шофьори. 
 
Едва след верижната катастрофа служители на компания "Пътища и мостове" разпръснаха сол по заледеното шосе, посочва още телевизията.
 
"Катастрофа беше пълен хаос", каза един от шофьорите и обясни, че е опитал да спре, но не това е било невъзможно. "Влязох в мантинелата, за да не вляза в хората отпред", каза друг шофьор.
 
Някои от участниците в инцидента са успяли да напуснат местопроизшествието с автомобилите си, но други са били принудени да оставят колите си на пътя. 
 
Няма пострадали хора при инцидента. Трафикът бе блокиран в продължение на три часа, посочва телевизионният канал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
Само в някои квартали. Ако отидеш по тъмно в Rahova или Ferentari няма много разлика със Столипиново. О... има. Виждал ли си 15 етажен блок с обща тоалетна и баня извън блока? Не се шегувам. Слизаш по стълбите една вода да пуснеш. На Чаушеску измислиците. По-точно на жена му - тая е била абсолютно луда. Нашият Тато е като добряк алкохолик от кръчмата в сравнение с тия кожодери. И с право си ги гръмнаха като кучета.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото общо между София и Букурещ е, че са столици. Всичко друго е различно. На мен Букурещ ми харесва и като град и като хора, а в София хората са много груби и нахални
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре ***, предлагам ти мир, надявам се да приемеш :)) Писна ми да ме триеш, затова ти предлагам това :)))
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Букурещ е на светлинни години от София пъти по чиста и по красива от Инфраструктурата,паркове, детски площадки, озеленяване според сезона ,цветя навсякъде.
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1.Много си се объркал. Ходил си само по центъра и много хубав град бил. Това е една от най трагичните столици, дори София е по хубава. Ама нали тревата на съседа винаги е по зелена.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вчера се върнах оттам, супер уреден, чист и осветен град. но като всяко източно европейско място, явно трябва да се виси на главата на служителите на пътното със сопа в ръка :)