В Румъния иззеха 15 луксозни автомобила собственост на Андрю Тейт

Те са откарани в таен склад
15 яну 2023 17:40, Нели Христова
13
В Румъния иззеха 15 луксозни автомобила собственост на Андрю Тейт
Снимка: БГНЕС

Румънската Национална агенция за администрация на запорираните активи (НААЗА) съобщи снощи, че през изминалата седмица е поела управлението по нареждане на прокурорите на автомобили, луксозни часовници и парични суми на обща стойност около 18 милиона леи (3 636 000 евро) по делото срещу братята Андрю и Тристан Тейт, предаде Аджерпрес, цитирана от БТА.

"През текущата седмица Националната агенция за управление на запорираните активи (НААЗА), по нареждане на прокурорите от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма - Централна структура, пое управлението на 29 движими вещи (автомобили и луксозни часовници), както и няколко парични суми в леи, евро, британски лири и щатски долари. Общата стойност на стоките и парите, които НААЗА е взела под управление по това дело, се оценява на около 18 милиона леи (3 636 000 евро)", посочва източникът.

Активите, които са иззети, са свързани с разследването на случая на братята Андрю и Тристан Тейт, които са задържани под стража за създаване на организирана престъпна група, трафик на хора и изнасилване.

Румънските медии съобщиха вчера, че 15 луксозни автомобила на братята Тейт, включително лимузини Ферари, Ролс Ройс, Ламборгини, Порше, Мерцедес и Астън Мартин, са били иззети и поставени под запор. Те са откарани в таен склад на Националната агенция за управление на запорираните активи, където ще останат до края на съдебния процес, посочва информационният портал на телевизия Про ТВ.

Прокурорите за борба с организираната престъпност задържаха на 29 декември 2022 г. противоречивия инфлуенсър Андрю Тейт, брат му Тристан и две румънки по обвинения в съставяне на престъпна група, която е подложила на сексуална експлоатация най-малко шест жени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
11
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Кой тоз Андрю и ко търси у Мамалигария :)))
8
8
 
15
 
! Отговори
Сокола преди 1 година
Андрю Тейт е сготвен по нареждане на западните господари. Румънските политици са същите марионетки, като нашите. Тест много успешно налягания от неолибералите феминизъм.
7
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука болшинството не са запознати с Андрю Теит ,не са гледали клипове с него .Не са го слушали.Не знаят въобще за кво иде реч и защо е арестуван.Но вече се плюнчат зад компютъра да хвалят прокурора или полицията.
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наште щяха да тичат със стълби и кисело мляко подир тоя
5
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато си имаш читави прокурор и прокуратура, нещата се случват. При нас нещата не вървят поради липса на същите. Тази смешка с един кандидат за гл. прокурор съсипа България.
4
1
 
9
 
! Отговори
Иван Иванов преди 1 година
Но са успели да ги задържат, това е друг вид акция.
3
3
 
20
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Бойко запорирал сметките на Черепа?Божков си живее като шейх в Дубай,ти ли му даваш парите?
2
16
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
До Кога...Дали Бойко не конфискува на Чepeпa ретро играчки и предмети, эапор на сметки и офиси. Но тва нема да се повтори, щот си пожелахте харвардски иэтривалки.
1
5
 
32
 
! Отговори
Кога преди 1 година
Ще ги стигнем румънците.