Разбити пътища в Турция, финансовите дарения са по-удачни

От община Белица изпратиха камион и два буса с дарения
10 фев 2023 12:13, Анисия Иванова
24

От община Белица изпратиха един камион и два буса с дарения, които пътуват вече за засегнатите райони в Турция.

"Мащабната кампания в държавата ни кара да се чувстваме горди. В община Белица закарахме един голяма камион и два микробуса. От вчера има стоки за още един голям микробус. Акцията продължава", каза кметът на град Белица Радослав Ревански в ефира "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR той посочи, че събраното е съобразено с изискванията от турска страна. "Хранителни продукти, одеяла, обувки, детски принадлежности, парични суми. Имаме кутия за средства. Много ми се иска да помогнем и на двете държави, засега е по-лесно нещата да стигнат до Турция", коментира кметът.

По думите му в организацията в Белица са се включили и млади, и стари. Всички са съпричастни с трагедията. "Отзоваха се много. Единият пункт се намира в общинската сграда в Белица. Има и пунктове във всяко кметство на населените място", каза Ревански.

Има нов списък с необходими неща за Турция и общината се съобразява с него. "Апелирам хората, които имат възможност, да даряват парични средства. В Турция има трудност да достигат камионите до местата, затова апелирам хората да дарят пари. Имаме изградена добра логистика, шофьори, превоз. Колкото и да се събере, ние като община имаме готовност, ще го закараме на място", увери кметът на град Белица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
пари не се дават на ръка а се превеждат по банков път смятате ли че парите щестигнат до турция колкото стигнаха до карловските села не се хващаите на тезивъдици
18
1
 
7
 
! Отговори
Патурко преди 1 година
На снимките от дрон се вижда че джамията и сградите за богаташи не са мръднали! Всичко що е строено от Ердоган на бързо и с евтини материали за бедните е долу и е леш!
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Турция спря туитър я се информирайте
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Над 10 милиона вече има дарения общо в пари и хуманитарна помощ , а в турция уж добре било, реват 2 милиарда долара получаиха турците от световната банка, сега реват и дарения им правят, искали ги сега пък само в пари, новини от последния час, ПРЕДИ ГОДИНИ ЕРДОГАН ВЗЕ 7 МИЛИАРДА ЕВРО ДА ПАЗИ ГРАЗИНЦАТА , ОПАЗИ Я, АМА В КАВИЧКИ, СЕГА ПАК ИЗНУДВА, ВСЕ ИСКА , НАЛИ УЖ ДОБРЕ БИЛИ ТУРЦИТЕ
15
0
 
6
 
! Отговори
Патурко преди 1 година
Пращай пари бедни Българино, че да ги откраднат *** карабини там! Повече от половината пари при такива акции се крадат по веригата! Доказано през годините! В Украйна са доказани над три милиарда кражби на дарения до сега и тепърва ще се доказват още!
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българският турчин е рядко тъпо същество, не са лоши хора, но *** и ***, даряват хиляди, а живеят в копторииии - тов е факт. Ама и като гледам сградите отз емтресението и вътре покъщнината голяма мизерия и в тез градове в Турция уж милионни Газиантеп и Адана
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нали уж Турция е богата страна, нали имала 1 милион армия, къде са те, а в България вече хората са ***, живеят в Кенефииии и копторлъццции ама даряват, особено по турските села в бг- бедни, миризливи, ама гледам стотачки даряват за уж благоденстващата мама Тюркие, СМЯХ
12
0
 
8
 
! Отговори
Тоши преди 1 година
Лошо няма да помогнеш но Турция е богата дьржава.Турците поне така казват че са мног по богати от Бьлгарите и мисля че това е работа на Правителството на прехваления Ердоган.А и кьде е Многомилионната Армията не се вижда.
11
0
 
8
 
! Отговори
E преди 1 година
На този етап защо? Имат нужда от първа необходимост. Ще почнат да оправят пътища сега? Вчера прочетох и дрехите да са нови. Е, хайде , колко хора и тук не си позволяват. Малко попрекалихте.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, че са по-удачни. От тях най-лесно се краде.
9
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога на турчин няма да помогна ,НИКОГА !Това е мое лично решение и имам право да го кажа !
8
5
 
9
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 1 година
Аз съм пратил хиляди джандари да не мърда тая пап лач от там, те ми разправят да им помагам ! Палатки само за един на десет, да живей партията на справедливостта.!.
7
5
 
12
 
! Отговори
Сичкото сган в преди 1 година
Община Белица на помощи от България на Турция ще помагат! Гадната България на тях, те на милата Турция, *** потурнашка !
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турция не е бедна страна.Със стотици хиляди военни и модерна техника,защо не се включиха масово в помощ на своите сънародници?Защо Ердоган не прибра във вътрешността на страната останалите без дом,а ги остави да спят в палатки,по колите и на улицата?Много въпроси и малко отговори.
5
1
 
12
 
! Отговори
жу преди 1 година
Финансовите средства са по-лесни за крадене....
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А хората знаят ли,тези пари къде ще отидат?Напротив,пострадалите сега имат нужда от дрехи,одеяла,обувки,храна.Това им трябва в момента.Къде ще пазаруват,като всичко около тях е разрушено?
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като знам къде живея не давам пари на никого особено дарения.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам някой отвънка да е помагал за пострадалите в карловско нищо, че бедствието е в по-малък мащаб...
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мирси. У нас са по-разбити. Опрайхте живота на пострадалите сега вече да им събираме пари и за инфраструктурата. Намалете форцата малко бе и се успокойте.