Биха Бекир Кадриески в Струга, обиждали го на "мръсен българин"

Мъжът разказа, че бил съборен на земята и ритан
Обновена: 13 юни 2023 16:16 | 13 юни 2023 16:16, Нели Христова
154
Биха Бекир Кадриески в Струга, обиждали го на "мръсен българин"
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на сдружението на българите в Република Северна Македония "Шемето" Бекир Кадриески е бил пребит от непознат в град Струга. Това е станало преди около час, каза пред Нова тв самият Кадриески.

Мъжът разказа, че бил съборен на земята и ритан. Получил е удари с ръце. Кадриески обясни, че по време на побоя е бил обиждан на етническа основа с думите "мръсен българин".

Кадриески е гражданин на Република Северна Македония. Той няма български паспорт, но декларира, че е с българско самосъзнание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 10 месеца
Хахахаха, штом го претепат неко криминалец во Македониа, веднага станува с българско самосъзнание. Давате им апартаменти и прибирате ги при вас, сите криминалци е станат с българско самосъзнание.
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да си българин в СМ е по-лошо от евреин при Хитлер.
120
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
некви платени от фащ са го натупали, не се хващайте краварите палят три военни огнища по едно и също време явно бизнеса с оръжията не върви.
119
1
 
0
 
! Отговори
Попалексов преди 10 месеца
До Георги Миков, ЧирпанЗарад чукарите на Македония, един велик чирпанлия-Пейо Яворов бе готов да даде живота си, но това е далеч от чутура с аграрно мислене като теб. Яворов би се обърнал в гроба ако межеше да прочете това, което си написаал, срамно за чирпанлия.
118
2
 
5
 
! Отговори
Георги Миков, Чирпан преди 10 месеца
Македонските голи чукари никому не са нужни. Имаме си земя за чудо и приказ, която може да изхрани половин източна Европа. Главно заради хората от Македония с българско самосъзнание в края на 19 в. си докарахме две национални катастрофи и загубихме излаза на Средиземно море. Сега техните наследници са най-лютите ни душмани и създадоха нова нация с единствена опора българофобията. Без българофобията идентичността им е обречена. Нямаме работа с тях, но и те трябва добре да знаят че Пирин си е наш.
117
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От къде и защо се появи тази омраза? В началото на 90-те по бизнес ходихме из Македонския край и се учудихме на сърдечното посрещане. Една възрастна жена , като видя че е българска кола ни спря и със сълзи говори за близките си, които отишли в България и години след това в Канада... 47493
116
2
 
4
 
! Отговори
Радееевв преди 10 месеца
САМОЛЕЕЕЕЕЕЕТТТТ.
115
2
 
4
 
! Отговори
ЦИРК преди 10 месеца
Той няма български паспорт, но декларира, че е с българско самосъзнание :)))))))))))))))))))
114
6
 
4
 
! Отговори
Мдааа преди 10 месеца
Щом е успял да обясни случилото се след побоя значи не е бил бит като хората!! А и принципно незнам кво търсят българи във явно призната терористична държава като Македония ! Решението е едно Радев да отиде да се помоли на шиптерската президенша и албанците ще решът проблема във наша полза!! И така и така сме за смях пред цял свят със нашата неадекватност и все ми е едно само да се напием довечера ! Трагедия българска
113
8
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 10 месеца
Това, че е с българско самосъзнание поражда съмнение, че може наистина отдавна да не се е къпал.
112
2
 
25
 
! Отговори
ХХХ преди 10 месеца
Ако македонец бъде пребит и така обиждан ....България може да отнесе глоба от Стразбург , а виновните разбира се съдени като изнасилвачи и убийци ! Макетата са като укрите ....със собствено мислене и целия Свят им е длъжен !
111
2
 
22
 
! Отговори
Северджанъм преди 10 месеца
Северджаните разбраха,че ЕС няма да видят и взеха да си показват истинското лице.Иначе бяха много мазни
110
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И аз кво да направя.
109
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Притрябвала ви е Македония и нейните чукари.Ние на нашата вълшебна земя се стопихме с една тррета за няколко десетилетия...
108
1
 
19
 
! Отговори
аноним преди 10 месеца
Някой много силно иска и тук да се разиграе украинският сценарий.А американската посланичка там само подклажда още повече огънят с интригите си!Да престанем да им обръщаме внимание!Качиха ни се на главите!!!!
107
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Владата на Маедония е престъпна организация (опг) и трябва публично да се анатеймоса! Закриват български клубове, бият българи... и с като чакали много срещу един лъв.
106
1
 
5
 
! Отговори
Гърция-Италия-Любов преди 10 месеца
СОЦИОЛОГИЧЕСКИ изследвания в ИТАЛИЯ сочат че най-Обичан и харесван чужд етнос от италианците са ГЪРЦИТЕ....факт.......Стара любов като при еритрееца Бенито Мусолини ръжда не хваща........Украинополяци и сие след победата да се подготвят да чистят гръцките WC
105
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Войната е нейзбежна
104
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Благодарете на поробителка Русия, която уж ви освободила от нещо. Тв създаде Македония и я отцепи от България.
103
7
 
2
 
! Отговори
Южни Влюбени преди 10 месеца
Бяло-зелено-червено знаме значи че според италианец от 374 година българите по етнос са СЕМИТИ.........Никита Акоминат от град Хон в историята си до 1206 направо пише:"Всички българи на Византийския Патриций КУБРАТ бяха юдеоевреи"......факт.................България и до сега 2023 може да се съюзи с мафията Ватикана само ако Гърция ни даде пропуск.........Имаше Холивудски филм Голямата Гръцка Сватба та Италия и Турция още преследват Гърция за Нова Сватба а те се дърпат и неискат