Ковачевски: Бивши структури на ДС в Югославия не искат РСМ в ЕС

"В страната ни има пропагандатори, платени от трети страни"
31 авг 2023 23:10, Стела Стоянова
27
Ковачевски: Бивши структури на ДС в Югославия не искат РСМ в ЕС
Снимка БГНЕС, архив

В страната ни съществуват пропагандатори, платени от трети страни, които не искат РС Македония да стане част от Европейския съюз. Това каза македонският премиер Димитър Ковачевски, предаде БГНЕС.

Министър-председателят поясни, че "структури на бившата югославска Държавна сигурност също не искат Македония да се присъедини към ЕС". Ковачевски предупреди, че срещу противниците на европейското бъдеще на РСМ са и "лицата, които смятат, че техният бизнес може да функционира само в изолирана държава".

Още по темата
Димитър Ковачевски добави, че страната може да стане част от ЕС през 2030г, ако извърши необходимите реформи.

От тази седмица в западната ни съседка в осем града ще се проведе кампанията - "Ние сме Европа", която има за цел да убеди обществото и политиците за изпълнение на условията от преговорната рамка на РСМ, включително и приемането в Народното събрание на промени в конституцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
1
 
! Отговори
КРАЖБИ РАЗРЕШЕНИ преди 7 месеца
За възстановяване на Югославия са общо около 70% от Хърватите които още се водят врагове на Београд............най-ниския процент искащи възстановяване на Югославия бил в Словения само 45%........ България уж е свободна от 1878 а цели 30 години през 1908 България е шантажирана,изнудвана и заплашвана с ВОЙНА да подарява МИЛИАРДИ долара на Турция за Независимост от 1908..... САЩ, Англия, НАТО кога ще бомбардират Словения за да платят на Сърбия един трилион долара за югофирма GORENJE и прочие
20
4
 
10
 
! Отговори
киро преди 7 месеца
Брей, вдянахте най сетне!
19
6
 
7
 
! Отговори
Курце преди 7 месеца
Тея и те като братята им украинци, все някой им пречи и всички са им длъжни. Какво да ги правиш, древни народи.
18
4
 
11
 
! Отговори
В мътва хватка преди 7 месеца
Са Българите в Северна Македония вече много години.Всичко започва в далечната 1913, когато сръбските войски влизат в Скопие.Там, на каменния мост престонаследникът Александър Караджорджевич пита едно от децата дошли с цветя да посрещат освободителите.На въпроса му - Па ща си ти? Васка Зойчева отговаря - Па Българка.И сърбинът удря шамар на детето.Оттогава та до днес този терор и геноцид продължава, а България с ред директиви е задължена да не се меси.Поклон пред Македонските Българи!
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези сърбомани от БЮРМ нямамда са част от ЕС никога, така наручаха жабетата, че те вече се смятат за щъркели!! Пресолиха така здраво манджата, че няма начин да я оправят. То след толкова много лъжи за България и народа ни в продължение на години, така яко ни мразят сърбоманите-че няма и малък шанс да ни приемат за нормална страна и народ!!!
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-после изплюха камъчето. Естествено, че Сърбия се меси и не иска РСМ да влезе в ЕС, не иска и сближаване между България и РСМ, защото все още я смята за част от Югославия където господстваше Сърбия. Нещата са като в Русия. Това е. За мен е странно обаче, че например на Евровизия всички бивши републики в Югославия се подкрепят.
15
2
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 7 месеца
Хаха това че не го виждаш ,не значи че го няма .Да не мислиш че югославските ДС структури са се изпарили . Тук си съществуват вече 30 години след комунизма и са си все така силни.
14
6
 
2
 
! Отговори
ФК"Барселона&qu преди 7 месеца
Тимур-Тамерлан е от МОНГОЛИДЕН етнос съучастник във ВОЛЖСКО-КАМСКА БЪЛГАРИЯ и този етнос се казвал БАРСАЛИ.........................ПАРАЗИД(т) е дума съчетание между умишлено заразил цяла Европа с ЧУМА турски Султан БАЯЗИД ПЪРВИ ПЛЮС ПАРТИТЕ ТА ЧУМАВОТО НОВАТОРСТВО ПАРАЗИД(т)......
13
5
 
5
 
! Отговори
РАС-МУ-СЕН преди 7 месеца
Червенокож етнос от ВНЕДРЕНИ Троянски комунистически като България искат да стават в Северна Македония, Албания,Черна гора..........Ще излъжат целият свят да ги приемат в Европейския съюз и след това пред вече свършен факт ще подкрепят отвътре комунизацията,османизацията,ислямо-джихадизацията.....................Добре че ДАНИЯ разкри съвместния сталински червен тероризъм на Турция и България та тея след нас
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Никаква Европа няма да видят тия - Белградския cмок така яко е хахлузил повечето македонски политици, че се подава през гърлото им и говори вместо тях!
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То от 30 години е ясно, че Белград не иска да пусне РСМ в ЕС, а иска да си я запази, като лична и безплатна девойка за забавление и музикални духови изпълнения! Защо обаче Ковачевски чак сега го съобщава на македонците, когато е късно и РСМ вече изпусна влака! Досегашното премълчаване на този проблем...умишлено или от страх, е точно причината проблемът да си остава и да е непреодолим, каквато е и целта Белград?
10
0
 
15
 
! Отговори
Аха преди 7 месеца
Чак сега ли го разбраха ?!
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До11..1/3 от София са славяно-македонци, или иначе казано българи, преселили се от сегашната Северна Македония.))) демек 600хиляди,и от къде са дошли след като България е приела от 1878 до 1945г около350хил. бежанци от Македония,Тракия,Добруджа и Сърбия.
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Той май взе да напипва нещата.
7
14
 
3
 
! Отговори
Парпоря ги с 200км/ч преди 7 месеца
И 1/3 от София са славяно-македонци, или иначе казано българи, преселили се от сегашната Северна Македония.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Парпоря ги с 200км/ч, аз съм руски б. Оклук
5
6
 
22
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 7 месеца
Истината е,че Имперска Русия не желае големи държавни структури по света,спазвайки древното римско правило:,,Разделяй и владей,,. Затова плащат на марионетки в отделни държави(русофили разбира се) пари,за да пречат за разрастване,както в случчая с нашия Европейски Съюз. Но няма да успеят. След вази война,самата Русия ще се разпадне.
4
14
 
3
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 7 месеца
Посолството пак ни пробутва кравешки фекалии...
3
4
 
13
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 7 месеца
И това знаме зад него не е северомакедоския ВЕНТИЛАТОР !!!
2
3
 
17
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 7 месеца
ТояТУЛУП на снимката не е премиера Д.Ковачевски.