Ученик вади пищов в час, баща му го предаде в полицията

Обновена: 11 окт 2023 21:39 | 11 окт 2023 21:36, Стела Стоянова
3
Ученик вади пищов в час, баща му го предаде в полицията
Снимка БГНЕС, архив

Гимназист в град Жепче, Централна Босна, беше арестуван по подозрение, че е донесъл пистолет в училище и е заплашил учителка, след което избягал, баща му обаче го предаде на полиция, съобщава босненският сайт „Независне новине“.

Алдина Алич, говорителка на областната полиция, каза, че според предварителната информация ученикът е извадил пистолет в час и е заплашил учителката, а след това избягал, предаде БТА.

„Незабавно бяха информирани всички полицейски патрули. Скоро след това се обади бащата, който междувременно е разбрал за случилото се и го е задържал вкъщи до пристигането на полицейските служители“, каза Алич.

През май в Белград 13-годишно момче застреля в училище девет ученици и охранител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: пистолетученик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
голям келеш! преди 6 месеца
Ние навремето я карахме на шамари. Е, имаше и по някой ритник. Имаше дори такава игра. Забиваш един силен шут на съученик в задните му части и му казваш "На ти едно копче!". И наистина му пъхаш в ръката едно откъснато от някого копче от дреха. На свой ред той забива здрав шут на друг съученик и му подава копчето. А той пък от своя страяна прави същото с друг и така копчето се предава от човек на човек. Хахаха. Големи глупости сме вършели.
1
1
 
22
 
! Отговори
Тео преди 6 месеца
Бащата е имал малко акъл в главата! По-добре така! Ще изяде няколко шамара в участъка, ще напълни гащите, но по-добре няколко шамара сега, отколкото няколко куршума след 4-5 години!