Русия за протестите в Сърбия: Намеса на Запада!

Това били опити за дестабилица;ия
25 дек 2023 11:30, Нели Христова
55
Русия за протестите в Сърбия: Намеса на Запада!
Снимка: БГНЕС

Русия обвини западните страни, че подклаждат напрежението в Сърбия - приятелски настроена към Москва балканска държава, която е разтърсена от протести заради предполагаеми измами на изборите, проведени на 17 декември.

"Опитите на колективния Запад да дестабилизира ситуацията в страната са очевидни", заяви говорителката на външното министерство Мария Захарова пред държавните медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
СПОКОЙНО, МОРЯЦИ ! преди 4 месеца
СПОКОЙНО, МОРЯЦИ ! КОРАБЪТ ПОТЪВА НОРМАЛНО ! ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ !
52
0
 
0
 
! Отговори
Lud преди 4 месеца
До Virtuozzo САЩ нали са фалирали ?! От къде пари за такива изпълнения !?Само това чета ,че са фалирали и долара потъва !И в момента ,в който има протест срещу удобно на Москва правителство ,все са САЩ!А да ви е хрумвало ,че може да не са САЩ ,а народа ?!И в Украйна така викахте !Няма украински народ ,протестиращите са платени от САЩ!Ще ви посрещнат с цветя и ще свалят Зеленски!След 2 години нещо да светва ?!По една година превземате напълно разрушени села при огромно превъзходство!
51
1
 
1
 
! Отговори
ПОП ГРУЮ преди 4 месеца
До народния съд, С неърпение ще чакам да се обърне палачинката и да те видя ок,ачен първи на въжето,за да ти дръпна краката,та да съм сигурен че ти се е пречупило вратлето и със сигурност си потънал в АДА,където ти е мястото.Нали знаеш народната мъдрост,че който г,роб копае на другите,първи пада във него!!Прочети за балчишкия кмет русоблиз,русороб,дето много се тръшкал за р,ушагите,та накрая р,ашистките кораби бомбардирали Блачик и сринали неговата къща,та погребали и жена му в нея за награда!
50
1
 
4
 
! Отговори
Мика преди 4 месеца
Ако чужденец премине по улиците в София ще помисли, че е в сащ.огромни реклами на американски фирми ни посрещат на Витошка.билбордове на английски, всички табели на ресторанти ,кафенета и книжарници са на английски. Да не говорим за моловете.там българският език не съществува и от всякъде кънти американска музика. Време е за ново Възраждане
49
1
 
6
 
! Отговори
..... преди 4 месеца
Ситуацията много намирисва на ситуацията при нас, когато нарочно беше платено на разни ***, за да свалят Виденов и да дойде на власт "удобния" Иван Костов, който да ни подари безплатно на запада. Обаче има една съществена разлика - сърбите са корав народ и са много задружни, не са овце като нас и масовката ще подкрепи Вучич.
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 34 Руснаците знаят кво да правят,това е самата истина, ти нямаш право да пишеш тук!
47
6
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 4 месеца
А в русия всичко е честно на избори вече 25 години така ли
46
7
 
6
 
! Отговори
ajde sq преди 4 месеца
То или Запада или Костов са дежурните виновни
45
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако чужденец е за първи път в България и премине по центъра на София ще помисли че е объркал самолета , руска църква, булеварди Дондуков , Граф Игнатиев и този 35 метров паметник (слава Богу че се решиха да го махнат ).
44
9
 
12
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
До УНИЖАВАМ русофилиКато не ти харесват паметниците,културата,традициите,националния празник,знамето,герба и конституциятата,значи си сбъркал държавата.Свободен си да отидеш на запад да миеш чинии,защото за друго не ставаш и да бъдеш благодарен за това,че шефовете ти са благоволили да те вземат на работа.
43
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
До АнонименАмерикански НПО-та,БТВ и НОВА собственост на американците в национален ефир,Кауфланд,Била,Лидл,франзуци,англичани и германци масово купуват къщи по-селата.Ти на кой свят живееш бе човек?
42
5
 
3
 
! Отговори
Знаещ преди 4 месеца
Засиленото присъствие на ,,братя" увеличава уличната и организирата престъпност до заветни незапомнени нива което вече е наистина непоправимо за разлика от наемите.Руското посолство активно работи за прикриването на международната изолация на диктаторската хунта,та прочие ... американците са виновни!!!
41
8
 
6
 
! Отговори
Знаещ преди 4 месеца
Белград е приютил огромна част от бягащите от мобилизация блатари защото нали са ,,братски" страни.В следствие наемите са тройно скочили и студентите буквално е трябвало да прекъснат обучението си поради невъзможност да плащат!Новите братя са точно толкова арогантни колкото и краинските им такива,в следствие на което народната ,,любов" и към братята и към техния вожд силно намалява и преминава към омраза.Изключение правят като при нас селските кибици и панелните патриоти на две ракии.
40
4
 
2
 
! Отговори
НЯМА преди 4 месеца
До АнонименГУНЬО ДА НЕ БИ ДА ПИШЕШ ОТ ЩАТА НА АМЕРИКА -БЪЛГАРИЯ ,МОЗЪК С БИСТРА ВОДИЦА ДАЖЕНЕ Е ГАЗИРАНА П АИ МЕХУРЧЕТА НЯМА ?
39
7
 
9
 
! Отговори
Да преди 4 месеца
Точно така. Най-вероятно чичко Сорос и двете момченца Зукърбърг и Мъск са виновни. Ах този лош чичо Мъск. Настройва сателити и влияе на сърбите, а чичко Зукърбърг ги напътства от социалните мрежи.
38
7
 
11
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 месеца
Москва винаги набеждава че китайци, сърби , българи сме съучастници във подкрепата на Русия в тероризма и военните престъпления.
37
17
 
29
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Да бе, на тия смешници за всичко Запада им е виновен! Мърш.иииииии
36
22
 
25
 
! Отговори
Virtuozzo преди 4 месеца
Класическа американакса формула за майдан Сърбия единствената не окупирана балканска страна на балканите и ФАЩ роботят здраво това да се промени !Не се давайте братя сърби ,вижте в украйна до къде го докараха с тези западни преврати !
35
8
 
13
 
! Отговори
И в Сърбия преди 4 месеца
Си имат ***. И Крчовци.
34
23
 
22
 
! Отговори
ВЪН ! преди 4 месеца
Руснаците нямат право за се бъркат на балканите и в Сърбия . Не трябва и гласът им да се чува ! Тук не е Украйна !