Вучич: Не ме интересува кой отвън иска различно правителство

Не ме вълнува какво казват чуждите медии
2 яну 2024 17:30, Стела Стоянова
51
Вучич: Не ме интересува кой отвън иска различно правителство
Снимка БГНЕС

Сръбският президент Александър Вучич заяви, че не го интересува "кой отвън иска различно правителство и опозиция в Сърбия".

Вучич коментира оценките на чуждестранните медии в цяла Европа, които отразиха призивите на опозицията за разследване на мащабните изборни решения и нови избори.

„Не ме интересува какво казват чуждите медии и правителства, оставете ги да се справят със себе си и с проблемите си. Някои от тях имат повече проблеми от нас. Какво управление и опозиция ще има в Сърбия, това се питат гражданите на Сърбия“, каза президентът.

Сръбският президент отхвърли искането на опозицията за международно разследване на предполагаеми изборни нередности, заявявайки, че изборите в Сърбия са "въпрос на държавните институции".

Вучич каза, че миналите избори в Сърбия са били проведени с "най-малко възражения" и че представителите на партиите от листата "Сърбия срещу насилието" са подписали всички протоколи в избирателните секции.

„Чужди наблюдатели от сестринските им партии подписаха протоколите. Те се сетиха, че имат проблем, когато видяха, че са загубили в Белград, и то убедително. През юли-август загубихме с цели 8% в Белград, но все пак успяхме да спечелим накрая“ заяви той.

Президентът добави, че опозицията е водила кампания под лозунга "Мразя Вучич".

„Имате хомогенизирано ядро от хора, които ме мразят, но това не носи нови гласове, такава кампания отнема гласовете на обикновените хора“, допълни Вучич. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 40 Бил ли си в Сребреница? Имало е споразумение, анклава Сребреница да е демилитаризиран. В нарушение, там е имало две босненски армии. Не само, че са удряли сърбите в гръб. Но за Коледа са ходили на"гости"на съседните сръбски села. Когато идва Караджич, изтеглят само офицерите. Войниците се смесват с цивилните, или хващат гората. Viasat направиха филм за събитията. Избити са годните да носят оръжие. На останалото население сърбите не са причинили нищо. Та кой е виновен?
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Странното е, че Сърбия получава пари от ЕС, а се заканва на Брюксел?! Докато с Русия, Сърбия подписа икономическо споразумение за търговия и "политическа помощ", каквото и да означава това. А това означава, че Сърбия е руска марионетка и Путин е този, който одобрява властта в Белград, и диктува сръбската политика.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сърбия и Русия са неофошистки държави. Сърбите стъписаха света със зверствата, които извършиха над несърби във Войната, в разпадаща се Югославия. Геноцидът в Сребреница, се равнява на този на Хитлер над евреите. Всичките им генерали бяха осъдени в Хага и излежават присъди. Русия нападна непредизвикано суверенна Украйна, призната в ООН и извърши там военни престъпления, нечувани жестокости. Като масови убийства, изнасилвания, кастрации, отвличания на деца, унищожителна бомбардировки.
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков и Боко се зъбят на Путин, но на Вучич не смеят да се зъбят, защото е близо. На него му се покланят.
37
4
 
4
 
! Отговори
Ганьовците бяха 90’ преди 3 месеца
като овце в кошара затворени, докато сърбите (югословенците) събираха демократичен опит от целия свят БЕЗ ВИЗИ И БЕЗ ДА СА В ШЕНГЕН! Сега тези от кошарата дават лекции по демокрация на сърбите! Ще се опишкам от смях! И сега се питайте, защо само въздушен Шенген? Сигурен съм, че малко ще разберат метафората заради дефицитите в умствения багаж! Балкански изтърсаци не се търсят в ЕС!
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
голям държавник
35
2
 
2
 
! Отговори
Вучич, преди 3 месеца
Взимай пример от краварите при Капитола! Не се прави на социалист!
34
2
 
2
 
! Отговори
Като искаш пиши нап- преди 3 месеца
раво! Точно обратното е! С коя сръбкиня си бил заедно или кой сърбин те е забърсал! Балкански пеликан без история и без паметници и без мозък! Хе хе хе!
33
12
 
8
 
! Отговори
Падам преди 3 месеца
Това безформено мекотело Вучич сега мъжкар ли се води. Не колкото бункерния пергиш Вова, но все пак, мъжкар та дрънка хаха
32
10
 
8
 
! Отговори
Мишо преди 3 месеца
Разбирачите от Нова Телевизия го оприличиха с Милошевич и вече са готови да го дадат на инквизицията в Хага. За да го отровят като Милошевич. Позор ви писарушки, шутове продажни!
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тука изборната кампания е под наслова - ,,Мразя свободата само членството ши ва опрай ,, А членството оправят тях чрез изпиране за раздадените пари . Евроатлантически ,,ценности,, Долу евроатлантизма с тяхното доживотно ,,членство,, Свобода за народа от амрикански и брюкселски интереси .
30
17
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 месеца
ПРАЗНИ ДУМИ НА ЕДИН ЗАВИСИМ ПРОРУСКИ НАРКОМАН.
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ТоневИМА ТОПКИ НА ЗАЕМ, И СКОРО ЩЕ МУ ГИ РЕЗНАТ
28
14
 
20
 
! Отговори
Тонев преди 3 месеца
Браво на Вучич ,това е да имаш топки и да защитиш народа си ,това е да не си слуга на *** цености ,да браниш истинските семейни ценности а не джендърство и безродие като нашите ***
27
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сърбия страна на прости мъже и грозни жени
26
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
КАПИТУЛАЦИЯ НА СЪРБИЯ, 200 000 АМЕРИКАНСКИ КОРПУС НА ИЗДРЪЖКА НА СЪРБИЯ ЗА 50 ГОДИНИ. ПЪЛНА ЗАБРАНА СЪРБИЯ ДА ИМА АРМИЯ ДО КРАЯ НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО.
25
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ВУЧИЧ. ЩЕ ЯДЕ ПЕЙТРИЪТА ДОКАТО ОТИДЕ ПРИ МИЛОШИВИЧ.
24
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сърбия ще бъде в НАТО и ЕС независимо какво мисли руския Боклучич.
23
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И МИЛОШИЧ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАШЕ СВЕТЪТ ЗАТОВА УМРЯ В ЗАТВОРА.
22
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
АБЕ Я ИЗРАВНЕТЕ СЪС ЗЕМЯТА ТОЯ СРЪБСКИ КЛОЗЕТ