Без храна и топла вода в Big Brother

Пламена и Христо ще живеят като клошари
22 ное 2014 09:10, Александър Попов
5
Без храна и топла вода в Big Brother
Снимка: Big Brother

Доброто настроение и закачките в Big Brother останаха в миналото, след като съквартирантите провалиха мисията с белезниците. Първо Тодор Славков и Калина, а след това и Христо и Пламена нарушиха правилата и свалиха оковите. След многобройните нарушения те бяха наказани с празен хладилник, а топлата вода ще бъде мираж.

Преди това Катето Евро и Ники Китаеца победиха в първата игра за сезона и получиха разрешение да останат без белезници.

Тежкото положение в къщата със сигурност ще се отрази на взаимоотношенията между участниците, като се има предвид, че повечето мъже са като канари и храната определено ще им липсва.

Междувременно Хрисо и Пламена ще живеят като клошари. Емо Каменов, който бе избран за най-забавния от феновете, трябваше да изпрати на "бунището за звезди" най-скучните си съквартиранти.

Той се спря на Христо и Пламена, като се мотивира, че те странят най-много от останалите и не се включват в шегите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Big Brother All Stars
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
10
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Защо ли някои толкова се дразнят от точните и оригинални коментари на "бай Тъпчо" ? Сигурно защото не им стига сивото за да разберат иронията с която всеки път напипва точно проблемите и ги казва по избран от него простоват начин а ужасната му граматика която на него му отива,нарочно осмива едно цяло неграмотно поколение уж висшисти а пишещи и разсъждаващи като третокласници Сигурна съм,че този човек е по-грамотен и образован от всички които му слагат минуси
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новина от преди два дни. чера си бяха в къщата, а отвън на студа беше Емил.Почти сигурно следващия изритан там ще е Бетя Буюклиева, за дето е противна.
2
10
 
2
 
! Отговори
До бай Тъпчо преди 9 години
Ти си Сидераст
1
2
 
18
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее техната мъка никъде я нема бе,то зорлем да идеш там и кат маймун на припек по цел ден да са чешеш ич не е работа за секи,ами то яз че съм дрът ако днеска работа не свърша ич нема ми са яде и пие пък тез само туй праят и кат дяца на игри си играт и викат,че и надница им давали на тез михлюзи ,ама то тез дет пущат серсемеси,то на тех толкоз им акълат щото пари на ветъра дават а оня ерменец с дългата клечкотина ша си стегне още ена къща и ша им са смей на ерменски