Буюклиева и Катето Евро на нож

Победителят от шоуто си тръгва с джип
10 дек 2014 09:11, Александър Попов
33
Буюклиева и Катето Евро на нож
Снимка: Big Brother

Стана ясна каква ще бъде голямата награда в Big Brother All Stars. Съквартирантът, който последен затвори вратата на къщата в Нови хан ще получи ключове от луксозен джип.

Участниците научиха за какво се борят снощи и определено конкуренцията ще се засили до финала, който е в понеделник.

Добрият тон вече отсъства, а основната причина за това е Петя Буюклиева. В една от мисиите тя научи какво останалите говорят зад гърба й, а според нея Катето Евро е основният двигател на клюките.

Певицата директно обяви война на Катето и на свой ред разказа на останалите скандални истории на Евро от миналото с уговорката, че няма доказателства. Това обаче не се хареса на останалите и само затвърди женския лагер около Катето Евро. Калина заключи, че Петя Буюклиева е комплексарка, защото цял живот е била в сянката на най-големите естрадни изпълнители.

Big Brother направи опит да помири лагерите с мисията "На Коледа стават чудеса", като участниците получиха задача да влязат в ролите на Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата. След вътрешно гласуване за най-силния мъж в Къщата и най-грижовната жена, които да се превъплътят в Дядо Коледа и Снежанка, бяха избрани Ники Китаеца и Катето Евро. Китаеца скромно се съгласи с мнението на останалите, че именно той е най-силният в шоуто.

На полуфинала тази вечер още един съквартирант ще си стегне багажа на метри от финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
7
 
! Отговори
киноман преди 9 години
До Анонимен 22 филма като десето храстче.
20
0
 
10
 
! Отговори
Евро Боюклиев преди 9 години
"Победителят от шоуто ще получи джип", а участниците в курса по затъпяване , точили лиги дни наред от другата страта на екрана ще получат хубави сметки за телефон , защото все пак някой трябва да плати джипа.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Петя има изключително добър глас, но цял живот ще съжалява, че никога не й е написана истинска хубава песен, с която да блесне, затова я преследва проклятието на единствената запомнила се за бабата. Всъщност адски тъжна съдба, нормално е да е огорчена, но явно е психясала и не се вижда през очите на света, а Катя си е известна само с купоните и трагикомичната липса на артистичен талант извън обхвата на таланта да бъде душата на компанията, ама такива има много :)) просто Петя се издъни в случая.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе комунизма те учи и възпитава, а родителите - първите седем години. Не ми пука за Катето Евро - тя беше там и можеше да се защити, а какви бяха тези приказки за К. Тодорова, Васко Кеца, Данчето, и Емил Димитров. Какво те засяга техния живот - освен това разбира се, че те са много по- успели от теб.Абсолютна долна клюкарка с "фенове?"
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И двете са бездарни, алчни и лицемерни, Петер Бу освен това не е с всичкия си.
16
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До въпросВиж Уикипедия - там пише 22 филма. А за театър въобще чувал/а ли си?Катя може да не е велика актриса, но е весел, чарровен, позитивен и добър човек. Освен това е и забавна и не се фръцка като отнова с русата перука и пластмасовите мигли.
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До гласТези хитове явно се слушат от шепа нафталинови ЕнтелектОалци, които реват ,че при социализма са били любимци на тоя и оня и са гепили привилегии.
14
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе незнам за Катето, ама тая Петя не е в ред. Тя живее в някъв измислен свят, в който тя е най-великата и най-готината - страшни комплекси има тая жена от всичко и от всички. Реагира като ощипана госпожица и плюе по всички останали велики звезди, като си мисли, че така ще изпъкне. Тая е просто ненормална и супер изкуствена гад - научена от комунизма да се подмазва и да се хили като зелка, когато види други да се забавляват. ПРосто и личи голямото его, комплексите и заучените фрази и действия.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И двете са си гласовити.
12
9
 
26
 
! Отговори
79898 преди 9 години
А коя е тая Петя - освен с розови перчеми с нищо друго не я помня. Имала фенове - че кой нормален човек ще хареса това? На Евровизия врещя като прищипано теле - потънах в земята от срам заради нея и другото квичащо същество с доспехите. Можела да пее- ами може, ама кой я слуша. Въдв всеки град кръчмарски певици, които си работят и не се появяват да се излагат по телевизията.
11
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази Петя никога не ми е харесвала. Винаги съм имала чувството, че е кофти човек и точно такъв се оказа. Злобна, подла, лицемерна баба. Има една песен която даже радио "Христо Ботев" не пуска, но е със самочувствието на изпълнител който води в музикалните класации на МТV.
10
0
 
6
 
! Отговори
Миладин преди 9 години
О, нееее, неее! Моите любими изпълнителки, моите идоли се излагат, неееее! Вие сте пример за поколения, всички искат да са като вас, нИдейтИ така вееее! Ся остава и Китаеца наистина да излезе *** и шъ съ сринаааааа. ИИИИААААА, ИИИАААА! Уф чакай да сръбна малко от павурчето, пък може да ми мине... Ох, мина ми!
9
4
 
17
 
! Отговори
milen преди 9 години
Това което Петя каза за Катето е абсолютна истина. Самата Катя си го призна в миналия брадър. Сега иска да си изчисти името, но не става. Винаги ще си остане *** с един филм.
8
9
 
24
 
! Отговори
Браво Петя преди 9 години
Аааа, направо се изкефик как Петя разказа за случката! Трябваше най-после някой да каже истината за тая пачавретина Катето Евро! И какъв ВИП може да бъде тая да не кажа каква, че вече втори път я канят в това шоу! Буташе сина си в предаванията на опусимите, а оня се лигавеше като ***, после го набута във ВИТИЗ, после го уреди водещ в сутрешното предаване в БТВ, намери му жена и *** сега ще става татко! Сега като спечели формата ще го уреди и с джип! Затова така злобее срещу Петя щот
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е на тоя Китаеца искам и аз да му опъна жилите.Няма само Азис и Лорда да си го дънят
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
алкохоличката Евро и истеричката Петя.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бме дедовия :)
4
1
 
22
 
! Отговори
бачкатор преди 9 години
Дядо Коледа няма Снежанка-хайде стига сте обърквали хората.Решете каква ще приемете-Дядо Мраз и Снежанка или Дядо Коледа и елфи.Аман от простотии.После децата били объркани.С подобни шоута ги обърквате.
3
0
 
31
 
! Отговори
шеф Манчев преди 9 години
Че какво да ги гледам? Ромка и албанка се чепкат. Чудо голямо. Всеки е виждал катун.
2
1
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Предлагам на Брадъра...сделка;да дам моят стар джип,който карам в Кривунделово по баирите като награда.Не е нов,но става за тези...звезди,защото и те са изтъркани,не са...нови.Новият джип да го дадат на Ники Пънчефф,да се...изпъчи и той,защото завалията хич не му е лесно да коментира и натамънява...простотиите на стотиците брадърски...избранници,вече доста години.