Израел отчете рекорден брой новозаразени с COVID-19

Страната ограничава събиранията на много хора
3 юли 2020 13:00, Ния Христова
9
Израел отчете рекорден брой новозаразени с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Израелският премиер Бенямин Нетаняху върна ограниченията за събиранията на хората, след като беше отчетен рекорден брой новозаразени с коронавирус за денонощие, предаде ДПА. 

Предвижда се в обекти като храмове, барове и клубове да могат да се събират до 50 души. До този момент те можеха да бъдат до 250. За някои по-малки затворени пространства дори е предвидено максимално разрешеният брой на хората вътре да бъде 20 души, допълва БТА. 
 
"Трябва да се върнем към политиката на рестрикции, за да изравним отново кривата", каза Нетаняху. Той обясни, че в противен случай обстановката може да излезе извън контрол. 
Още по темата
 
Решението беше взето, след като вчера израелското министерство на здравеопазването потвърди рекордните 966 нови случая на коронавирус. Това е най-големия брой нови случаи за денонощие от началото на пандемията. 
 
Предишният рекорд в Израел за денонощие беше 819 души, които бяха регистрирани на 3 април. 
 
Досега в Израел общо 26 452 случая на коронавирус са установени, а смъртните случаи са 324.

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 2 месеца
Ето още едно доказателство, че евреите нямаме нищо общо с covid-19. Наистина, благо - медиите да наши.
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По това време в Израел е много влажно. Много влажно е и по черноморието така,че очакваме изненади там.
6
0
 
1
 
! Отговори
Последно: преди 2 месеца
Уж малки, уж незначителни ама шведската тройка изнасилвача, дърводелеца и Дева Мария е запердила целия свят! Да не съм чул - три закона нарушаваш, пари от образование за църква аз не давам, кой дава да си носи отговорност!
5
0
 
1
 
! Отговори
Катаракт! преди 2 месеца
Катаракт е болест на очите по известна с разговорното си име перде! Не видиш! Катаракт се оправя с операция! А възприетите вярвания преди да се родиш просто те превръщат в човек с перде! Да се тръгне напред е лесно и не съвсем - операция на перде е димна работа! И какво ново за слепите? Ще разболяват и младите в училище! Аз пък ще го ритам като дойде, ако дойде!
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И децата от детската градина разбраха, че всичко е една голяма измама.
3
1
 
1
 
! Отговори
Не че нещо! преди 2 месеца
Ама да ме триеш и да ме не триеш фактите са си факти. Този 1500 цикъл трябваше да се счупи някак, че хората да им просветне, че няма време за глупости! И че даже да живеят добре битките на времето някой трябва да ги води, че мъртвите не почиват в мир, заради тая изтъркана грамофонна плоча. И нищо ново под слънцето, заради тая грамофонна плоча и не съвсем .... И това не съвсем рече ретрото си е ретро, ама с него не се стига до Марс!
2
2
 
2
 
! Отговори
Елементарно е! преди 2 месеца
Но докато го схванеш е голям проблем: Артур Кестлер: Всеки творчески акт се характеризира с една невинност на възприятията освободени от катаракта на възприетите вярвания! От 1500 години се върти една и съща грамофонна плоча, която даде основата на хуманизма и после го уби! Песента е за горкото ко.пе.ле и изнасилената му майка, изнасилвача дето платил на свещеника да плати на предателя, смъртта на копелето уредена от изнасилвача и дърводелеца дето направил каквото можал! Тая песен се изтърка....
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Тиквата и господин "Яко ще м.ре.те" с гордост обясняваха, че сме следвали израелският модел.