Най-малко 80 убити през нощта в Газа

Това съобщи "Хамас"
Обновена: 25 окт 2023 09:49 | 25 окт 2023 09:49, Стела Стоянова
43
Най-малко 80 убити през нощта в Газа
Снимка БГНЕС, архив

"Хамас" заяви, че при израелските въздушни удари по Газа през нощта са загинали най-малко 80 души.

В изявление на медийната служба се казва, че "повече от 80 души са загинали мъченически и стотици са били ранени при кланетата, извършени от окупационните израелски рейдове" през нощта, пише БГНЕС.

Хиляди хора, предимно цивилни, бяха убити във войната между Израел и Хамас от избухването ѝ на 7 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: убитиХамасГаза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
0
 
! Отговори
обикновен българин преди 6 месеца
Абе пич какво ти става? 2.2 милиона Газанци НЕ ИСКАТ мир с израел защото израел ги изтребва систематично.И всяка една ама всяка фамилия имат поне един убит роднина.При това положение за какъв мир се говори? Сега като им убиха децата я помисли-какво друго им остава на палестинците? Освен война до последно? Според мен израел прекалиха толкова много че буквално световната подкрепа за тях секна.Вече не се знае кой точно е терориста защото и двете страни не пазят цивилните
33
2
 
4
 
! Отговори
До Българин преди 6 месеца
Има много такива! Даже президента на Парестина Махмут Абас се дистанцира от Хамас! Даже на официално равнище! В социални мрежи много палестинци закреймяват Хамас!Но ти живееш в медийният балон на САЩ?!
32
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
До До Българин Не ми отговори как един от 2.2 милион Газанци не излезе и каза: "Ние не сме терористи и нямаме нищо общо с терора на Хамас, напротив - осъждаме го! Искаме мир с Израел, искаме да се върнем да работим в Израел, искаме да сме в мирна държава Палестина редом с Израел."
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Евреите се водят от мотото,,няма човек,няма проблем".
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Евреите правят това,което правиха с преди 1945г.С нищо не са по различни като отношение към други религии.Някога имах друго мнение за тях,но не и сега.
29
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Според резолюция на ООН още от 1948г. И международното право трябва да има 2 държави! А има само една Израел! Която нелегално Окупира Западния Бряг и се заселва на палестинска земя!Защо Русия няма право да окупира нелегално Украйна а Израел има право да окупира нелегарно Палестина?
28
4
 
12
 
! Отговори
Ми това са повече преди 6 месеца
От у битите в Буча! Къде са посещенията на Урсула, Байдън и Шолц?? С черни чували? Къде е Присъдата на МНСъд за Натаняху? Санкциите? Възмушението? Баси лицемерите..
27
2
 
9
 
! Отговори
Според Байдън преди 6 месеца
Правото на самозащита включва изб иването на хиляди цивилни! Все пак САЩ го направиха в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия итн.. и Израел има същото право! Само Русия няма права!!
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
27, трябва ама световната общност могат да се дървят на Путин, обаче на Байдън и Натсняху не смеят.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
26,Остана 20 милиона щото Русия си взеха 10 милиона (Крим + няколкото милиона бежанци) а останалите избягаха за да ги хрантутят или из ЕС.
24
3
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 6 месеца
Спрямо УНИЦЕФ от започването на конфликта до вчера са убити 2300 деца и над 5600 са ранени. Този ужаз трябва да спре незабавно!
23
14
 
3
 
! Отговори
До 20 преди 6 месеца
Колко цивилни загинаха в Украйна знаеш ли? Колко градове в източна Украйна бяха буквално сринати в земята? Какво ми се правите на ударени. Путин бил милостив? Вие тотално сте изплискали легена! Украйна от преди войната беше 40млн остана 25млн, десетки градове тотално унищожени и продължавате да бълвате мал0умна7а си пропаганда.
22
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До24.За кое пак ти е виновна Русия на теб и на такива като теб ве?За тва че сте нещастници и жените ви изневеряват с други пак ли Русия ви е виновна?Че си броите стотинките и се чудите защо не върви и щом не върви някой друг ви е виновен.Палестина и Израел знаеш ли от кога воюват,че Путин казваш е виновен.От хиляда години не могат да се разберат.
21
14
 
13
 
! Отговори
до 23 преди 6 месеца
Твоя мозък е толкова пробит ,че направо думи нямам. Тя Русия е виновна за всичко това, ама кой да се сети. Русия и Иран подкрепят хамас и хизбула, ама си *** на дънер и от възраждане и не ги разбираш тия работи
20
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не ми се мисли ако Вовата започне така да бомбандира Киев,Одеса и Харков.С тактическата авиация и бомбени килими за няколко дена ще има хиляди загинали.Ама Русия не е жестока както Израел.Русия продължава да смята украинците за руснаци и не го прави.Иначе ако поискат бомбардировачите ще сринат Киев за седмица.Здрава сграда няма да остане.
19
2
 
3
 
! Отговори
уточнение преди 6 месеца
Библейска Иудея са точно земите, където е Газа.Библейска Иудея са земите на изток и на юг от Мъртво море и от Йерусалим. А Израил е на север. Между другото, според преданието, свети Георги е убил змея в Бейрут (сега столица на Ливан), а гробът ну е в Тел Авив ( сега столица на Израел.) Обаче англичаните от известно време не го признават за светец.
18
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами при истинска война е така.Бомбандировки и за няма две седмици загинаха хиляди цивилни.Това е разликата между война и специална операция в Украйна.За две седмици в Газа загинаха цивилни колкото в Украйна за две години.После говорете колко жесток бил Путин.Русия води хуманна операция щадяща цивилните.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако Газа е различно от Хамас : 1 - да излезе някой представител на Газа и да го заяви ( това разбира се не се случва) 2 - да излезе някой от Газа и да каже тези 20-30 терориста организираха всичко , предаваме ви ги да ги съдете ,тогава никой няма да ги бомби (това не се случва) 3 - най малко след атентатите всички знаеха ,че ще има отговор , но 1 палестинец не излезе ясно да се разграничи от Хамас. Дори да не го мисли , можеха да смекчат отговора който ще последва
16
7
 
12
 
! Отговори
До Българин преди 6 месеца
Ми те от десетилетия искат самостоятелна държава, ама Израел не ще въпреки, че има решение на ООН още от 1948г. Дори напротив, продължават да окупиран територии, които са договорени за Палестина.
15
6
 
7
 
! Отговори
До Международно Прав преди 6 месеца
Защото Хамас се крие зад собствения си народ - за това . Прати един клип на Палестинец който се е разграничил от Хамас (защото има безброй такива на тържествуващи палестинци по улиците след 7 Окт) . Защо в Газа си избраха Хамас ,след като всички знаят що за организация са ?